Ο Dub FX επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Κερδίστε προσκλήσεις

20:50 10/6/2013 - Πηγή: Mixtape

Πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ο Αυστραλός Benjamin Stanford γνωστός ως Dub FX. Έχει χαρακτηριστεί ως μάγος του beat box, και από street performer όπως ξεκίνησε το 2005 όταν και άρχισε να γυρίζει τον κόσμο, έφτασε στα 30 του χρόνια πια να γεμίζει συναυλιακούς χώρους, όπως έγινε και στις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το 2011.

Όπως

ήταν φυσικό, ο Dub FX με την παρέα του επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις στις 19 Ιουνίου στον Βοτανικό στην Αθήνα και στις 20 Ιουνίου στο Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα [Open Air] στην Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάσουν ένα πολύωρο σετ βασισμένο σε dubstep, drum & bass, hip hop και reggae με τον τρόπο του Dub FX βέβαια. Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκονται οι Flower Fairy, Cade, Lapo & MC Ninjaz [Numa Crew].

Μετά το τέλος των εμφανίσεων του Dub FX θα ακολουθήσει after party και στις 2 πόλεις με ελεύθερη είσοδο και Dj Set από το σπουδαίο δίδυμο των Lapo & MC Ninjaz [Numa Crew], ενώ την εμφάνιση της Αθήνας θα ανοίξουν οι Blend Mishkin και Anna Mystic.

Κερδίστε προσκλήσεις

To mixtape.gr προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις σε ισάριθμους αναγνώστες του για την εμφάνιση του Dub FX στον Βοτανικό στην Αθήνα στις 19 Ιουνίου.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα “Dub FX”, αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Keywords
Τυχαία Θέματα