Νέο EP από τους Mockbirth

14:29 6/6/2013 - Πηγή: Mixtape

Είχαμε συστηθεί με τους Mockbirth (Ted Reglis: φωνητικά/Keyboards, Jim Ver: κιθάρες) πριν περίπου ένα χρόνο ενώ και αυτοί μας είχαν ανταποδώσει την γνωριμία χαριζόντας ένα αποκλειστικό κομμάτι για την συλλογή του mixtape.gr Introduced…by mixtape.gr Vol.1.

Το ντουέτο -που αυτοπεριγράφεται ως “…Σαν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε Radiohead και Massive Attack σ’ ένα brawl, που λένε οι Αμερικάνοι, το οποίο καταγράφει σε μια γωνία, πίνοντας το ποτό του, ο Nιck Cave.“- ανοίγει τα φτερά του για ακόμα

μεγαλύτερες περιπέτειες αφού την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλα τα μεγάλα διαδικτυακά δισκοπωλεία το τρίτο του EP Eskimo μέσω της αμερικάνικης ανεξάρτητης Ralenteer Records.

Το Eskimo EP περιλαμβάνει τέσσερα νέα κομμάτια με κοινό θεματικό άξονα τους μύθους της Δύσης -από τα χρόνια της δουλείας και του Amistad στην εποχή των spaghetti western και μέχρι το σύγχρονο κόσμο του συντηρητικού Αμερικάνικου Νότου- ενώ ηχητικά συνεχίζει στον δρόμο των προηγούμενων EP των Mockbirth (Mockbirth EP, Housefly EP) ενσωματώνοντας αμερικάνικα jail blues, μακρόσυρτα gospel φωνητικά και εμμονικούς downtempo ρυθμούς. Ακούστε δύο δείγματα από το Eskimo EP παρακάτω και δείτε και το tracklist:

Eskimo EP tracklist:
1. Thrall
2. Eskimo
3. Lust
4. Tristan

Mockbirth – ‘Thrall’

Mockbirth – ‘Tristan’

Keywords
Τυχαία Θέματα