Μια επιπλέον ημέρα για το Plisskën Festival!

01:32 14/2/2013 - Πηγή: Mixtape

Όλο και πιο ενδιαφέρον γίνεται τo φετινό Plisskën Festival, μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση για μια έξτρα ημέρα, κάνοντας έτσι τη φετινή διοργάνωση, ένα ολοκληρωμένο τετραήμερο event.

Στην επιπλέον αυτή ημέρα λοιπόν, θα εμφανιστούν οι Slow Magic, Beat Culture, XXYYXX και Giraffage, οι οποίοι, θα κάνουν μια στάση στην Αθήνα

την Πέμπτη 16 Μαϊου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής The Set It Off Tour που κάνουν από κοινού -παρέα με τους Blackbird Blackbird, τους οποίους όμως θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε ένα μήνα νωρίτερα, στις 17 Απριλίου στο Τώρα Κ44 μαζί με τους Plastic Flowers.

Ο Slow Magic επισκέπτεται την Αθήνα για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, μετά το showcase του περασμένου Νοέμβρη, στο Κ44, ενώ οι XXYYXX και Giraffage είχαν ξαναβρεθεί στη χώρα μας τον προηγούμενο Σεπτέμβρη στα πλαίσια του Athens Urban Fest.

Πάρτε μια γεύση από τα νέα ονόματα που συμπληρώνουν σιγά σιγά το line up του Plisskën Festival, με το εντυπωσιακό trailer video -σε άπταιστα ελληνικά παρακαλώ!- για το νέο άλμπουμ του Slow Magic και από την πρόσφατη εμφάνιση των XXYYXX και Giraffage στην Αθήνα.

Slow Magic – Feel Flows Trailer 2013

Click here to view the embedded video.

Plisskën Festival Showcase | XXYYXX & Giraffage

Click here to view the embedded video.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια της επιπλέον αυτής ημέρας θα ανακοινωθούν σύντομα

Keywords
Τυχαία Θέματα