Η κωμική πλευρά του Dexter

19:29 1/12/2011 - Πηγή: Mixtape

Εντάξει, δεν εννοούμε του serial killer με την χρυσή καρδιά και τον σκοτεινό ταξιδιώτη αλλά του Michael C. Hall που τόσα χρόνια που τον υποδύεται έχει, πια, ταυτιστεί μαζί του. Γι αυτό αποφάσισε να μας θυμίσει πως έχει και άλλες πλευρές και υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ήρωα στην ταινία «The Trouble With Bliss» έχοντας μαζί του την super sexy Lucy Liu.

Πρόκειται για την ιστορία του 35χρονου Morris Bliss

που βρίσκεται εγκλωβισμένος στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Θέλει να ταξιδέψει αλλά δεν έχει χρήματα. Θέλει να βρει μια δουλειά αλλά δεν έχει προοπτικές. Μένει με τον χήρο πατέρα του (Peter Fonda) και γενικώς υποφέρει. Μέχρι που βρίσκεται στη θέση να προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση του με την δεκαοχτάχρονη κόρη (Brie Larson) πρώην συμμαθητή του και την ιδιαίτερα πρόθυμη γειτόνισσά του (Lucy Liu). Και, κάπου εκεί, καταλαβαίνει πως εκτός από στραβά η ζωή έχει, επίσης, και πολλά καλά.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα East Fifth Bliss του Douglas Light και την έχει σκηνοθετήσει ο Michael Knowles.

Για την μουσική με μπουζουκάκι που ακούγεται στο www.thetroublewithbliss.com προσπαθήσαμε να βρούμε πληροφορίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν ξέρετε κάτι, περιμένουμε να μας πείτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα