Έρχεται το πρώτο φεστιβάλ του Εν Λευκώ 87.7

20:26 29/4/2013 - Πηγή: Mixtape

Και εκεί που λέγαμε ότι το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι θα είναι πολύ φτωχό, με δεδομένες τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις, πριν από λίγο έφτασε στο mailbox μας το δελτίο τύπου για το πρώτο φεστιβάλ του Εν Λευκώ 87.7, το οποίο μας ανοίγει για τα καλά την όρεξη.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη, o Εν Λευκώ θα υποδεχτεί τους Archive, την Jessie Ware και τον John

Talabot, με το τελικό line up να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς αναμένονται κάποιες ακόμα προσθήκες. Μετά το τέλος των ζωντανών εμφανίσεων θα ακολουθήσει after show party με τους παραγωγούς του Εν Λευκώ.

Οι Archive, γνωστοί και μη εξαιρεταίοι και “παλιοσειρές” στο συναυλακό γίγνεσθαι της χώρας, θα συναντήσουν δύο φρέσκα ονόματα, την Jessie Ware, το τελευταίο άλμπουμ της οποίας έχουμε λιώσει τους τελευταίους μήνες και τον John Talabot, τον οποίο ακολουθεί μια περίεργα ενδιαφέρουσα συναυλιακή φήμη, στο πιο υποσχόμενο φεστιβάλ της φετινής χρονιάς, μαζί φυσικά με το Plisskën.

Η προπώληση ξεκινάει την Τετάρτη 1 Μαΐου ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr, ενώ η φυσική πώληση από την Πέμπτη 2 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Public και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Τιμές εισιτηρίων |25 ευρώ (τα πρώτα 500 εισιτήρια)| 28 ευρώ (Early bird)| 32 ευρώ (προπώληση).

Links:

http://www.technopolis-athens.com/web/guest/home

http://archiveofficial.com/

http://jessieware.com/

https://soundcloud.com/john-talabot

Keywords
Τυχαία Θέματα