Ακυρώθηκε η εμφάνιση του Larry Gus στην βραδιά του Κορμοράνου με Mykki Blanco

Άσχημα τα νέα από το Μιλάνο. Ο φίλος μας ο Larry Gus δυστυχώς λόγω ασθένειας – ωτίτιδα – δεν θα μπορέσει να έρθει στα πάτρια εδάφη αφού του απαγόρευσε ο γιατρός του να μπει σε αεροπλάνο, οπότε δεν θα τον απολαύσουμε στο Koo Koo το βράδυ της Δευτέρας. Σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Μελίδης χαρακτηριστικά μας είπε: “Γαμήθηκε το σκατόπραμα“. Περαστικά!

Παρά την απουσία του Larry Gus, η βραδιά που διοργανώνει ο Κορμοράνος και οι φίλοι του, θα πραγματοποιηθεί κανονικά φυσικά με

τον Mykki Blanco, ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει ήδη θα βρεθεί στην Αθήνα μαζί με τον dj Teams (εδώ ένα εξαιρετικό set του στο φημισμένο Boiler Room) και τη συμμετοχή του μυστηριώδους performer Boy Child.

Προσθήκη της τελευταίας στιγμής, συμπληρώνοντας το κενό του Larry Gus στο line up, ο GDaddie (Μιχάλης Παπουλάκος). Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο του album με πιθανό τίτλο “No-more-Stalgic”, στο οποίο συμμετέχουν στα φωνητικά μεταξύ άλλων, οι Sarah P (των Keep Shelly In Athens), Obi Serotone (των Baby Guru), Spyreas Sid (των Cyanna) και η εικαστικός και performer Γεωργία Καρύδη, η οποία θα βρίσκεται μαζί του επί σκηνής το βράδυ της Δευτέρας. Εδώ θυμόμαστε ένα πολύ καλό mixtape που μας είχε χαρίσει πέρσι τέτοια εποχή, ενώ εδώ ακούμε ένα τραγούδι, με τίτλο “Live Well and Prosper” μέσα από το επερχόμενο album του.

Αναλυτικά το line up και οι ώρες εμφάνισης:

20:00 πόρτες
21:00 Black Athena (dj set)
22:00 GDaddie (feat. Γεωργία Καρύδη) (live)
22:40 T.E.A.M.S. (live)
23:00 Boy Child (live)
23:10 Mykki Blanco (live)

Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος: 13 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα