Wu-Tang Legends και Onyx στην Ελλάδα.

17:57 9/6/2012 - Πηγή: Mixtape

Συνήθως η Αθήνα (και γενικότερα η Ελλάδα) είναι αρκετά “πίσω” όσον αφορά τις hip-hop συναυλίες και events για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά τελευταία φαίνεται να αλλάζει σταδιακά αυτό. Τους προηγούμενους ένα-δύο μήνες είδαμε Cunninlynguists, Kool Keith και Kutmasta Kurt, Imani και Supernatural, σύντομα θα δούμε τον σπουδαίο MF DOOM

(Παρασκευή 29 Ιουνίου, Bios) αλλά και τον Evidence  (βλ. επίσης Dilated Peoples, 20 Ιουνίου, Κύτταρο Club) και τώρα έχετε να προσθέσετε άλλο ένα σημαντικό hip-hop event στην ατζέντα σας.

Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 25 Ιουνίου στο Votanikos Live Stage (Κασσάνδρας 19 – Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση) στην Αθήνα και την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Ιβανώφειο Αθλητικό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη πρόκειται να εμφανιστούν υπό την επωνυμία Wu Legends τέσσερα από τα μέλη από ένα από τα σημαντικότερα hip-hop σχήματα όλων των εποχών -δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα, θα αρχίσουμε τις ανούσιες υπερβολές-, των Wu-Tang Clan.

Method Man, GZA, Raekwon και Ghostface Killah μαζί επί σκηνής -να δω τι θα προλάβουν να πρωτοπαίξουν τόσο από την δισκογραφία των Wu-Tang όσο και από τις ουκ ολίγες σόλο δουλειές του καθενός!- είναι ότι πιο κοντινό θα έχουμε δει σε σχέση με την εμβληματική μπάντα από το Staten Island και αυτό δεν το λες καθόλου κακό.

Μαζί με τους τέσσερις Wu Legends θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε (είχαν εμφανιστεί τον Νοέμβρη που μας πέρασε στο Κύτταρο) τους επίσης νεοϋορκέζους Onyx (αντί τελικά του αρχικά ανακοινωμένου Prodigy των Mobb Deep) ενώ η εγχώρια σκηνή αντιπροσωπεύεται παραπάνω από επάξια με τους θρυλους ZN (Taki Tsan, Kataxthonios, Xarmanis και  DJ The Boy) και τους Fullface (Iratus, Tiny Jackal, DJ Twelve) από τον Κορυδαλλό για την εμφάνιση στην Αθήνα. Στην Θεσσαλονίκη support acts θα είναι οι: Εισβολεας, Hatemost και 12ος Πίθηκος.

Wu Legends – Αθήνα.
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 @ Βοτανικός Live Stage. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ (προπώληση μέχρι τις 13 Ιουνίου), 35 ευρώ (υπόλοιπη προπώληση, ταμέιο)
Τα εισιτήρια προπωλούνται ήδη από: Ticket House (Πανεπιστημίου 42), Public ( Σύνταγμα, Μαρούσι / Τhe Mall Athens, Γλυφάδα, Πειραιάς, Αγίος Δημήτριος / Athens Metro Mall), Taki Tsan Tattoo Studios (Ν. Ερυθραία, Ν. Ιωνία), Roots Cafe: Χριστοπούλου 8, Νίκαια, Πλ. Δαβάκη) και Ticketpro.gr.

Wu Legends – Θεσσαλονίκη.
Tρίτη 26 Ιουνίου 2012 @ Ιβανόφειο Αθλητικό Κέντρο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
Τα πρώτα 500 εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 30 ευρώ και τα υπόλοιπα (προπώληση/ ταμείο) 35 ευρώ.
Σημεία Προπώλησης: Ticket House (Μητροπόλεως 102), Lotus Record Store (Σκρα 7), The Small Cafe Bar (Πεζόδρομος Καλαμαριάς), Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα), Bιβλιοπωλείο Ιανός (Αριστοτέλους 7) και μέσω Ticketpro.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα