Video: Plan B – ‘iLL Manors’

19:35 12/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Επιστροφή σε πολλαπλά επίπεδα για τον βρετανό rapper/παραγωγό/singer/songwriter Plan B (κανονικό ονομα: Ben Drew) δύο χρόνια μετά το υπερεπιτυχημένο κριτικά και εμπορικά concept album The Defamation Of Strickland Banks (2010). Το iLL Manors αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Plan B και η πλοκή παρακολουθεί την πορεία τεσσάρων λονδρέζων μέσα από μια σειρά έξι διασυνδεδεμένων ιστοριών που λαμβάνουν χώρα μέσα σε λίγες ημέρες και κάθε μια παρουσιάζεται μέσα από ένα τραγούδι.

Το soundtrack του iLL Manors που έχει επίσης επιμεληθεί

εξ ολοκλήρου ο Plan B σηματοδοτεί μια επιστροφή στις hip-hop ρίζες του. Ίσως θα θυμάστε πως πριν το The Defamation Of Strickland Banks που κινούνταν σε soul/r’n'b μονοπάτια, τον Plan B τον είχαμε γνωρίζει με το εξαιρετικό hip-hop ντεμπούτο του Who Needs Actions When You Got Words? του 2006 που είχε θεωρηθεί (ατυχώς και αδίκως για τον Plan B κατά την γνώμη μου) ως “η βρετανική απάντηση στον Eminem”.

To πρώτο, καταιγιστικό single/video από το iLL Manors είναι πλέον διαθέσιμο παρακάτω όπως και ένα remix από τους The Prodigy. Το film θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαϊου στην Μ.Βρετανία ενώ το album/soundtrack θα κυκλοφορήσει 14 Μαϊου.

Plan B – ‘iLL Manors’ [Official Video]

Plan B – ‘iLL Manors (The Prodigy Remix)’ [Audio]

Keywords
Τυχαία Θέματα