Video: James Blake – ‘Life Round Here (Remix)’ (feat. Chance The Rapper)

Μπορεί να μην είναι προφανής σε πρώτο επίπεδο αλλά η σύνδεση του James Blake με το hip-hop γίνεται ολοένα και πιο έντονη, όπως έχουμε ξαναπεί. Μετά την συμμετοχή του σπουδαίου RZA στο δεύτερο άλμπουμ του βρετανού παραγωγού με τίτλο Overgrown και την χρήση του ‘The Wilhelm Scream’ ως sample προσφάτα από τον Big K.R.I.T. πλέον έχουμε ακόμα ένα δείγμα -το ‘Life

Round Here’ από το προαναφερθέν Overgrown- σε ένα νέο ρεμίξ όπου συμμετέχει και ο ανερχόμενος rapper από το Σικάγο Chance The Rapper.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, ο Chance The Rapper έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα το Acid Rap, ένα από τα καλύτερα mixtapes της χρονιάς και μπορείτε ακόμα να το βρείτε για δωρεάν download εδώ.

Το νέο ρεμίξ μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω μαζί με το συνοδευτικό ασπρόμαυρο βίντεο σε σκηνοθεσία Nabil, ήδη μας χάρισει βέβαια το καλύτερο μουσικό βίντεο της χρονιάς αν όχι της πενταετίας, ο οποίος δηλώνει σχετικά:

“I love juxtapositions so I thought I’d bring an old school lowrider to the countryside in England, and bring the two together in a way that makes people question things“.

James Blake – ‘Life Round Here (Remix)’ (feat. Chance The Rapper) (official video)

Keywords
Τυχαία Θέματα