Tο καινούργιο ΕP του Albert Hammond Jr.

19:00 1/10/2013 - Πηγή: Mixtape

Ο κιθαρίστας των Strokes επιστρέφει στο προσωπικό του project με ένα νέο EP το οποίο θα φέρει τον τίτλο AHJ και που θα κυκλοφορήσει μέσα από την νεότευκτη Cult Records του Julian Casablancas.

To εν λόγω EP από τον Albert Hammond Jr. είναι η τρίτη κατά σειρά κυκλοφορία του σγουρομάλλη, ex-heroin addict όπως παραδέχτηκε σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του, και η πρώτη μετά το Commo Te

Llamma του 2008.

Το AHJ θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στις 8 Οκτωβρίου, και μέχρι στιγμής τα 2 πρώτα δείγματα μέσα από αυτό, ‘Justice’ και ‘Rude Customer’, ακούγονται αρκετά συμπαθητικά.

Όσον αφορά την πραγματική μπάντα του Albert Hammond Jr. , το συγκρότημα βρίσκεται σε ένα καλό σημείο πλέον καθώς όλοι μιλάνε σε όλους και χαιρετιούνται και στο δρόμο αν συναντηθούν τυχαία. Όπως μαθαίνουμε μέσα από τις συνεντεύξεις του AHJ, ώντας πλέον απαλλαγμένοι από το βραχνά του συμβολαίου με την major δισκογραφική RCA, οι Strokes είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα δισκογραφικά, με επιστροφή σε κάποια μικρή, ανεξάρτητη εταιρεία, π.χ. την Cult Records. Κάπου εδώ να επισημάνουμε ότι οι Strokes κυκλοφόρησαν φέτος το συμπαθέστατο 5ο album τους, Comedown Machine, για το οποίο δεν έκαναν καμία απολύτως ενέργεια για την προώθησή του.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ‘Rude Costumer’ ενώ για να ακούσετε το ‘Justice’, το έταιρο δείγμα μέσα απo το AHJ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε like στην σελίδα της Cult Records στο Facebook.

Κάτι παλιότερο από τον Αlbert Hammond Jr. :

Keywords
Τυχαία Θέματα