The Wolf of Wall Street του Μartin Scorsese – trailer

07:14 19/6/2013 - Πηγή: Mixtape


Από χθες αποτελεί πρώτο θέμα στα κινηματογραφικά sites το trailer της νέας ταινίας του Martin Scorsese, Τhe Wolf of Wall Street, με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio στην πέμπτη, αισίως, συνεργασία του με το σκηνοθέτη. Η ταινία, που βασίζεται σε υπαρκτό πρόσωπο τον αδίστακτο απατεώνα χρηματιστή Jordan Belford, παρακολουθεί την ιλιγγιώδη άνοδο του πρωταγωνιστή που φυσικά θα ακολουθήσει μια

εξίσου δραματική πτώση. Το υπόλοιπο καστ είναι αντάξιο του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή: Jonah Hill, Matthew McConaughey και Jean Dujardin, μεταξύ άλλων. Οι δύο πρώτοι μάλιστα και ειδικά ο McConaughey (για την “αναγέννηση του οποίου έχουμε πρόσφατα γράψει) φαίνεται ότι ενδεχομένως και να κλέβουν την παράσταση από τον σταρ της ταινίας.

“Συμπτωματικά” το τρέηλερ έχει σαν υπόκρουση το “Black Skinhead” του Kanye West από τον ολοκαίνουργιο δίσκο του Yeezus και μάλιστα το μοντάζ των σκηνών ακολουθεί το ρυθμό του κομματιού- μια επιλογή που δίχασε τους σινεφίλ. Επιπλέον με αφορμή την εν λόγω ταινία (αλλά και τον Υπέροχο Gatsby που μόλις παρακολουθήσαμε) να πούμε πως ο DiCaprio, αν και αναντίρρητα θα αποδειχθεί ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς ηθοποιούς της γενιάς του και όχι μόνο και παρά το star quality που διαθέτει, δεν είναι η ιδανικότερη επιλογή όντας πλέον 38 ετών να ενσαρκώσει ήρωες όπως ο Belford που υποτίθεται πως είναι 26 ετών στην εν λόγω ιστορία.

Το σενάριο βασίζεται στην αυτοβιογραφία του Belford που έκανε μια μεγάλη απάτη και τελικά πιάστηκε από το FBI και σημειώστε πως το υπογράφει ο Terence Winter, δημιουργός του πολυαγαπημένου Boardwalk Empire, ενώ άλλος ένας συντελεστής της εν λόγω σειράς, ο ηθοποιός Shea Whigham, υποδύεται τον αδερφό του κεντρικού χαρακτήρα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου 2013.

Click here to view the embedded video.

Δείτε και το παρακάτω gif κάνει το γύρο του ίντερνετ από τότε που βγήκε το trailer.

Keywords
Τυχαία Θέματα