Supernatural και Imani (The Pharchyde) στο K44

23:56 3/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Δύο πολύ ενδιαφέρονται hip-hop ονόματα και από τις δύο “ακτές” των Η.Π.Α. θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ζωντανά την Κυριακή 13 Μαϊου στο Τώρα K44 (Κων/πολεως 44, Αθήνα).  Ο λόγος για τον Supernatural, freestyle rapper από την Νέα Υόρκη, και τον Imani, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των θρυλικών  The Pharchyde από το

Los Angeles.

Imani
Βασικό μέλος των σπουδαίων The Pharcyde, η alternative hip hop μπάντα από το Los Angeles που μέσα από θρυλικά πλέον άλμπουμ όπως το Bizzarre Ride II και το Labcabincalifornia κατέθεσαν μια διαφορετική μουσική προτάση από αυτή του gangsta rap που επικρατούσε στη Δυτική Ακτή ενώ μετά τη διάλυση τους συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα σε δικά του projects και ήδη ετοιμάζει κάτι πολύ καλό με τον Bootie Brown (επίσης μέλος των The Pharchyde).

Supernatural
Αν και δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος από την περσινή εμφάνιση του στο Bios, σίγουρα “δεν μας χαλάει καθόλου” που θα ξαναδούμε έναν από τους σημαντικότερους freestyle rapper των τελευταίων 15 χρόνων που έχει χαράξει την ιδιαίτερη δική του πορεία μέσα από προσωπικούς δίσκους -S.P.I.T. (με συμμετοχές από Raekwon, B-Real, Chali 2Na, κ.α.), Natural Disasters, The Lost Freestyle Files, κ.α.-, συνεργασίες με ονόματα όπως ο KRS-One και οι γάλλοι Assassin, εμφανίσεις σε ντοκυμαντέρ για το είδος και άλλα πολλά.

Στο εξαιρετικό αυτό double bill προσθέστε επίσης στο ρόλο του support και τους “δικούς μας” Νέγρος του Μωριά, Elephant Phinix και Τ.Φ.Σ. ενώ το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος: η είσοδος είναι δωρεάν! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στην σελίδα του event στο facebook.

Imani / MC Supernatural @ K44 Promo Trailer

Keywords
Τυχαία Θέματα