O Spectralfire ανοίγει τη συναυλία του Toro Y Moi στο Bios

12:52 11/1/2013 - Πηγή: Mixtape

Η βραδιά της επόμενης Παρασκευής 18 Ιανουαρίου στο Bios, την οποία διοργανώνει το Plissken Festival, αποκτάει ακόμα μεγαλύτερo ενδιαφέρον.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, την πολυαναμενόμενη συναυλία του Toro Y Moi στο Bios , θα ανοίξει ο Spectralfire, το εξαιρετικό solo project του Λάμπη Κουντουρογιάννη, συνδημιουργού και κιθαρίστα των Modrec. Στη σκηνή του Bios

ο Λάμπης Κουντουρογιάννης θα εμφανιστεί με τη συνοδεία των μουσικών που τον πλαισιώνουν, όπως οι Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Planet of Zeus), Ορέστης Φαληρέας (Imam Baildi), Νίκος Αγγλούπας και Ματίνα Κουντουρογιάννη, για να παρουσιάσει το ομώνυμο ντεμπούτο album ως Spectralfire, το οποίο και ξεχωρίσαμε ανάμεσα στα καλύτερα εγχώρια albums του 2012.

H πόρτες του Bios θα ανοίξουν στις 22:30, o Spectralfire θα εμφανιστεί στις 22:45, ενώ ο Toro Y Moi θα ακολουθήσει στις 23:40.

Τα εισιτήρια, σε περιορισμένο αριθμό, προπωλούνται προς 18 ευρώ από το www.bios.gr και στο BIOS/ Πειραιώς 84 καθημερινά 11:00-18:00.

Αν δεν τα έχετε ακούσει/δείτε ήδη, ακολουθούν τα 2 νέα singles/videos του Toro Y Moi μέσα από το επερχόμενο τρίτο του album

Toro Y Moi – ‘So Many Details’ (Official Video)

Toro Y Moi – ‘Say That’ (Official Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα