Get To Know: VIRALS

10:47 22/4/2012 - Πηγή: Mixtape

Δεν είναι πολλά τα πράγματα που χρειάζεσαι όταν έχει ξεκινήσει η άνοιξη και σχεδόν έχει φτάσει στη μέση της βασικά. Για την ακρίβεια είναι μόνο δυο (αν ρωτάτε εμάς): Καλός καιρός και καλοκαιρινή garage-punk/pop μουσική. Επειδή δύσκολα θα έχουμε το πρώτο κάποια στιγμή σύντομα, ας επικεντρωθούμε στο δεύτερο που είναι περισσότερο στο χέρι μας.

Ο λόγος λοιπόν για τους/τον VIRALS που αποτελεί το solo project του τραγουδιστή των Lovvers -μας είχαν

απασχολήσει πρόσκαιρα πίσω στο 2010 με ένα μέτριο-προς-καλό indie-punk album-  ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τους σοβαρούς κατά κάποιο τρόπο Lovvers για κάτι εχμ, πιο pop, πιο σαχλό. Στην πραγματικότητα ο Shaun Hencher αντιμετωπίζει τους VIRALS σαν μια μπάντα στην οποία θέλει να γράφει τραγούδια με κανονική μορφή κάτι το οποίο φαίνεται να λειτουργεί άψογα γι’αυτόν όπως φάνηκε ήδη από το ντεμπούτο 7-ιντσο double  A-side single, Comes The Night/ Magic Happens,  που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012.

Σε λίγες μέρες μάλιστα ο/οι VIRALS κυκλοφορούν το πρώτο τους Ep μέσα από την Λονδρέζικη και αρκετά ενδιαφέρουσα Tough Love Records από το οποίο προέρχεται και το τραγούδι Coming Up With The Sun με το οποίο τους γνωρίσαμε και για την ακρίβεια εντυπωσιαστήκαμε πριν από λίγες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα