Exclusive Download: Socos & The Live Project Band – ‘Η Πόλη Χορεύει’ Video + Live EP

09:13 16/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Το mixtape.gr σε συνεργασία με την puzzlemusik και τους Socos & The Live Project Band σας προσφέρει σε αποκλειστικότητα το πρώτο βίντεο από το τελευταίο τους άλμπουμ “Αντάρτικο Πόλεων”, “Η Πόλη Χορεύει” για δωρεάν download.

Το video συνοδεύεται και από ένα 9-track live EP του συγκροτήματος, διάρκειας σχεδόν μιας ώρας, ηχογραφημένο ζωντανά στο Κύτταρο στις 25/11/2010 με κομμάτια από τα προηγούμενα άλμπουμ τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τo “Αντάρτικο Πόλεων”, το νέο άλμπουμ των Socos & The Live Project Band, κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο από την puzzlemusik και διατίθεται για δωρεάν download μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, www.theliveprojectband.com, ενώ μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο και σε περιορισμένα αντίτυπα.

Το video, το οποίο επίσης μπορείτε να βλέπετε αποκλειστικά μέσω του mixtape.gr, είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένο από το συγκρότημα, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε καθαρά τεχνικό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες για το making of του “Η Πόλη Χορεύει”, αλλά και τα υπόλοιπα που αφορούν τους Socos & the Live Project Band και το τελευταίο τους άλμπουμ, στην συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Socos η οποία θα είναι διαθέσιμη τις προσεχείς μέρες στο mixtape.gr.

Links:

Κατεβάστε το “Αντάρτικο Πόλεων”

Κατεβάστε το “Η Πόλη Χορεύει” (Video+Live EP)

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixtape