Download This: Unseen Our Voice compilation

11:39 5/11/2012 - Πηγή: Mixtape

Ακόμα μια ενδιαφέρουσα και εντελώς to the point προσπάθεια, βασισμένη αποκλειστικά στο μεράκι και την αγάπη κάποιων ανθρώπων για τη μουσική, έκανε την εμφάνισή της μόλις χτες στο διαδίκτυο. Πρόκειται για το compilation Both Sides Suffer Heavy Losses, But We Faced An Unavoidable Conclusion, στο οποίο συμμετέχει η αφρόκρεμα των ελληνικών post-rock σχημάτων αλλά και συγκροτήματα με συγγενικό ήχο, και το οποίο δίνεται για δωρεάν download μέσω bandcamp.

Η οργάνωση και η επιμέλεια της συλλογής ανήκει στην ομάδα Unseen Our Voice, που αυτοπροσδιορίζεται ως  Independent PostRock Support Collective, και συμμετέχουν 22 εκ των κορυφαίων συγκροτημάτων, από όλη σχεδόν την ελληνική επικράτεια, μεταξύ των οποίων, οι Gravitysays_i, Absent Without Leave, Afformance, Misuse, Calf, Tuber, Adolf Plays the Jazz κ.α.

Και μιας που τελευταία γίνεται πολύς λόγος για ανυπαρξία της περιβόητης “σκηνής” στη χώρα μας, τέτοιες προσπάθειες μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία για να ξεκινήσουν πιο στενές και δημιουργικές συνεργασίες μεταξύ των καλλιτεχνών, αλλά και μεταξύ των ανθρώπων που στηρίζουν ποικιλοτρόπως τα εγχώρια συγκροτήματα.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν το compilation ενώ στο pdf που συνοδεύει τη συλλογή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες.

Πάντα τέτοια!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixtape