Download This: The Greek Underground Scene (2013 Compilation)

18:44 24/9/2013 - Πηγή: Mixtape

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή με τραγούδια από παλαιότερα και νέα σχήματα της ελληνικής underground σκηνής μάζεψε και διαθέτει δωρεάν ως συλλογή μέσω bandcamp ο μπασίστας των New Zero God Mike Pougounas.

Με καθαρά (και ενίοτε πολύ βαρύ) rock προσανατολισμό και εναλλάσσομενη μεταξύ ελληνόφωνων και αγγλόφωνων κομματιών (μεταξύ των σχημάτων βρίσκουμε τους Υπόγεια Τροχιά, New Zero God, Dropdrown, Δίχως Πρόσωπο, Mani Deum, κλπ), η συλλογή The Greek Underground Scene μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή πρώτη γνωριμία με μπάντες που ίσως δεν γνωρίζατε/γνωρίζαμε ως τώρα.

Σύμφωνα δε με τον εμπνευστή της συλλογής πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες συλλογές ενώ όλη αυτή η προσπάθεια αναθέρμανσης του ενδιαφέροντας για την ελληνική underground σκηνή θα κινηθεί και σε άλλα επίπεδα όπως συναυλίες αλληλεγγύης, κλπ. Την συλλογή μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε δωρεάν παρακάτω μέσω bandcamp (σημείωση: επειδή έχουν τελειώσει τα δωρεάν downloads στο bandcamp μπορείτε να την κατεβάσετε προσωρινά από εδώ).

Keywords
Τυχαία Θέματα