Cesaria Evora & Lura στο Θέατρο Λυκαβηττού – Κερδίστε Προσκλήσεις!

16:06 30/5/2011 - Πηγή: Mixtape
Μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του ελληνικού κοινού, η Cesaria Evora έρχεται για μια εμφάνιση στο Θέατρο Λυκαβηττού τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.  Η ήρεμη δύναμη από το Πράσινο Ακρωτήρι θα μαγέψει για μια ακόμα φορά τους πολυπληθείς φίλους της στην Ελλάδα.
Μαζί της, η αποκαλούμενη και “διάδοχος της Cesaria Evora”, Lura, συμπατριώτισσα και φυσικά μεγάλη θαυμάστρια της.Οι δυο καλλιτέχνιδες συνεργάστηκαν στο τελευταίο άλμπουμ της Lura, “Eclipse” . Σαν αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήρθε και η κοινή τους περιοδεία η οποία έχει ως αφετηρία τη χώρα μας.Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν ξεκινάει, για το Θέατρο Λυκαβηττού, με μια βραδιά αφιερωμένη στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της μουσικής του Capo Verde.Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.
Προπώληση: € 25 (Φοιτητικά), 35, 40, 50, 65 (Διακεκριμένη Ζώνη)*** Επίσης, για περιορισμένο αριθμό, διατίθενται εισιτήρια σε μειωμένες τιμές:Προπώληση: € 20 (Φοιτητικά), 30, 35, 45, 60 (Διακεκριμένη Ζώνη)Ταμείο: € 30 (Φοιτητικά),40, 45,55,70 (Διακεκριμένη Ζώνη)Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από:
PUBLIC ,  Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.grΚερδίστε προσκλήσεις
Το mixtape.gr προσφέρει στους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για το live της Cesaria Evora.
To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email με θέμα “Cesaria Evora” στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.  
Keywords
Τυχαία Θέματα