Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: «Ο άνθρωπος με τον οποίο με απάτησε η Κάτια ήρθε να του κάνω τατουάζ»

13:38 25/5/2022 - Πηγή: MAD

Τι συνέβη;

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο πρώην – πλέον – σύντροφος της Κάτια Ταραμπάνκο. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε τους λόγους που έφεραν το τέλος στη σχέση τους.

«δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Ήμασταν μαζί γύρω στις 10 μήνες και συγκατοικούσαμε. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Κάθε μέρα έκανα προτάσεις γάμου στην Κάτια, κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε.

Δεν ανακάλυψα κάποια στιγμή ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολύ απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα «θέλω λίγο χρόνο». Πάρε τον χρόνο σου, εδώ είμαστε και θα τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες, όμως, έχεις βγει σε αντίστοιχη πρωινή εκπομπή και έχεις κάνει κάποιες δηλώσεις, έχεις δείξει τα μονόπετρα που σου είχε δώσει η μάνα μου. Εγώ δεν θα έβγαινα σε καμία περίπτωση να κάνω κάτι αν δεν με πρόσβαλλε η κίνηση της», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε:

The post Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: «Ο άνθρωπος με τον οποίο με απάτησε η Κάτια ήρθε να του κάνω τατουάζ» appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα