Τα ζώδια για Πέμπτη 18 Αυγούστου

11:30 19/8/2016 - Πηγή: MAD

ΚΡΙΟΣ

Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιούνται τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, ενώ παράλληλα ο Ουρανός διανύοντας τον επαγγελματικό τομέα, σχηματίζει ένα εξάγωνο με τη Σελήνη, οπότε επηρεάζεστε άμεσα οι Κριοί. Έντονοι προβληματισμοί σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, παράλληλα με κάποιες έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν, σας ωθούν στην απόφαση να φύγετε στο εξωτερικό. Θέματα υγείας που σχετίζονται με ορμονικές διαταραχές για τις γυναίκες ή με το νευρικό σύστημα

των ανδρών, πρέπει να αντιμετωπισθούν εγκαίρως, ώστε να μην ταλαιπωρείστε. Επίσης με τα ερωτικά σας, φανείτε λογικοί/ές στις απαιτήσεις από το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι δεν επηρεάζεστε από το φαινόμενο της ημέρας και του καλοκαιριού (Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης) προσέξτε όμως και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους όσον αφορά σε θέματα συνεργασιών, καθώς προκύπτουν ζητήματα που χρήζουν της προσοχής σας, αλλά είναι αντιμετωπίσιμα. Περιορίστε τα έξοδά σας, καθώς προκύπτουν ζητήματα που θα σας απασχολήσουν. Γάμος/μόνιμη σχέση διανύουν μια αρμονική φάση και είναι ιδανική στιγμή για να πάρετε από κοινού αποφάσεις με το ταίρι σας. Ενδεχομένως να σας προβληματίζει το μέλλον, ταυτόχρονα όμως ξυπνούν μέσα σας ένστικτα που ξεπερνούν τις ανησυχίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσέξτε σήμερα πώς θα διαχειριστείτε την ένταση και τον εκνευρισμό ενός οικείου σας προσώπου και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά, γιατί θα είναι εις βάρος σας. Η μέρα παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο και υπάρχει κίνδυνος λανθασμένων προτεραιοτήτων που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Εξοικονομήστε χρήματα για τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο ερωτικός τομέας πάσχει εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης τόσο στον εαυτό σας, όσο και σε όποιον/α προσπαθεί να σας πλησιάσει. Σήμερα ενδεχομένως οι βλέψεις και οι επιθυμίες σας να μην ικανοποιηθούν και θα μείνετε με την απογοήτευση αν δεν ξεπεράσετε τον εαυτό σας.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα