«Σασμός»: Τι έχουμε να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;

15:11 1/12/2021 - Πηγή: MAD

Έρχονται τεράστιες ανατροπές

Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να βρει στοιχεία που θα τον συνδέουν με τον φόνο του Σταφανή. Δίνει εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τα σπίτι των Σταματάκηδων γνωρίζοντας, όμως, πως μία τέτοια κίνηση θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Ισχυρή αστυνομική δύναμη φτάνει στο σπίτι της Καλλιόπης και ερευνά όλους τους χώρους ψάχνοντας να βρει το όπλο του φόνου.

Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενευμένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν και αντιλαμβάνεται πως κάτι κρύβουν. Σύντομα θα μάθει γιατί έχουν αυτή την αντιμετώπιση.

Ο ίδιος είναι σοκαρισμένος αλλά αποφασισμένος να προστατεύσει τον αδελφό του.

Η μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα και ο Αντώνης ζητά από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα προκειμένου να ανακαλύψει το πιο σκοτεινό μυστικό των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός παρακολουθεί κατατρομοκρατημένος τις εξελίξεις. Ωστόσο η Καλλιόπη αναλαμβάνει να ξελασπώσει την οικογένειά της. Η ίδια, έχοντας στην κατοχή της το όπλο του φόνου, το κρύβει κάπου που δεν πρόκειται να το βρει ποτέ κανείς.

Όσο και αν οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, δεν υπάρχουν οι αποδείξεις για να τον συλλάβουν. Ο Μαθιός νιώθει τον κλοιό να στενεύει και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε σε αυτόν η αστυνομία. Παλεύει να κρατήσει την ψυχραιμία του για να μην προδοθεί, αλλά αντιλαμβάνεται πως πια έχει μπει στο στόχαστρο του Αντώνη.

The post «Σασμός»: Τι έχουμε να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια; appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα