Ποια νέα προγράμματα έρχονται στην ελληνική τηλεόραση;

12:13 7/1/2022 - Πηγή: MAD

Τι θα δούμε τη νέα χρονιά;

Νέες εκπομπές και reality θα ανοίξουν αυλαία από τη νέα χρονιά στην ελληνική τηλεόραση, χαρίζοντας μια διαφορετική νότα στο 2022. Παρακάτω η λίστα στην οποία βρίσκονται όλα όσα θα δείτε στην τηλεόραση για το νέο έτος!

X Factor

To Χ Factor, το μεγαλύτερο talent show τραγουδιού παγκοσμίως, έρχεται στο MEGA. Το μακροβιότερο μουσικό format, με δισεκατομμύρια

τηλεθεατές σε 185 σημεία του πλανήτη, ανοίγει τη σκηνή του στην Ελλάδα και αναζητά τον νέο superstar της χώρας.

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ο έβδομος κύκλος του Ελλάδα έχεις ταλέντο θα προβληθεί ξανά αφού το show επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ύστερα από εννέα χρόνια.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη δεκαετία και το οποίο μεταδόθηκε στο Mega, τη ΝΕΤ και έκλεισε την πορεία του στον ALPHA. Ο «Εκατομμυριούχος» επιστρέφει και θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

MasterChef

Για έκτη συνεχή σεζόν, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα που αγαπούν τη μαγειρική καλούνται να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο project, διεκδικώντας τον τίτλο του επόμενου ή της επόμενης MasterChef, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

The Chase

Μια συναρπαστική «καταδίωξη» γνώσεων. Ένα κυνήγι ερωτήσεων για όσους νομίζουν ότι έχουν όλες τις απαντήσεις. Το επιτυχημένο, συναρπαστικό The Chase, που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, ήρθε στο MEGA λίγο πριν την εκπνοή του 2021, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Blackout

Το τηλεπαιχνίδι Blackout πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι ιθύνοντες έχουν βάλει μπρος την αναζήτηση του προσώπου που θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης.

Cash or Trash

To Cash or Trash είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να αποκαλύψει την την πραγματική αξία αντικειμένων, τα οποία πιθανότατα ήσουν έτοιμος να πετάξεις. Έχεις αντικείμενα συλλεκτικά ή άλλα ξεχασμένα στο πατάρι. παράξενα αναμνηστικά ή κάτι που είχες παρατήσει κάπου για χρόνια; Να η ευκαιρία σου… Σε κάθε επεισόδιο οι ιδιοκτήτης μετατρέπονται σε πωλητές που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή τιμή για τα προϊόντα τους, μέσα από μια τους υποψήφιους εμπόρους. Οι εκτιμητές τα αξιολογούν και οι αγοραστές τα διεκδικούν. Η τελική απόφαση όμως ανήκει στον παίκτη.

The post Ποια νέα προγράμματα έρχονται στην ελληνική τηλεόραση; appeared first on Mad TV.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα