Ο Matteo Bocelli στην Αθήνα
Παρασκευή 13 Ιουνίου
Ο 27χρονος Matteo Bocelli, είναι ένας καλλιτέχνης που ερμηνεύσει με δυναμισμό αλλά βαθιά συναισθηματικότητα τα τραγούδια που επιλέγει γι αυτό τόσο ως ερμηνευτής όσο και ως συνθέτης, έχει ήδη εμφανιστεί στις πιο διάσημες μουσικές σκηνές του κόσμου, δίπλα στους μεγαλύτερους σταρ της showbiz Πάθος και τρόπος ζωής είναι η μουσική για τον Matteo που συναντήθηκε μαζί της από πολύ νωρίς έχοντας δίπλα του, τον πατέρα του και
Από μικρή ακόμα ηλικία ο Matteo άρχισε να παίζει πιάνο και πολύ νωρίς συνειδητοποίησε ότι η μουσική είναι το κάλεσμά του. «Πάντα αγαπούσα τη μουσική, από τότε που ήμουν παιδί», λέει ο Matteo. «Στα 16 μου χρόνια συνειδητοποίησα ότι η μουσική έγινε κάτι περισσότερο από πάθος, έγινε η ουσία της ζωής μου».
Η πρώτη του ζωντανή εμφάνιση ήταν στα 18 του, στο Κολοσσαίο της Ρώμης, και το 2018 κυκλοφόρησε το «Fall on Me» με τον πατέρα του – ένα συγκινητικό ντουέτο για τη σχέση γονιού και παιδιού, που έχει περισσότερες από 400 εκατομμύρια ακροάσεις παγκοσμίως.
Ο Matteo μεγάλωσε ακούγοντας όπερα και κλασική μουσική, αλλά επηρεάστηκε και από «μεγάλες φωνές» όπως της Whitney Houston και του Frank Sinatra. Στην εφηβεία του, άρχισε να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες και ενδιαφέρθηκε για την ποπ μουσική. Τον ενέπνευσε ιδιαίτερα ο τότε ανερχόμενος τραγουδιστής και συνθέτης τραγουδιών Ed Sheeran. «Πραγματικά τον θεωρώ μεγαλοφυΐα», λέει ο Matteo. Το 2020, κυκλοφόρησε το “Solo” – ένα μαγευτικό τραγούδι αγάπης που συνδυάζει την κλασική άρια με σύγχρονους ήχους.
Το “Chasing Stars” είναι μια συγκινητική μπαλάντα που αναδεικνύει τις υψηλές φωνητικές δυνατότητες του καλλιτέχνη. Το τραγούδι αφηγείται την ιστορία ενός πατέρα που μαθαίνει στον γιο του να ανακαλύπτει τον εαυτό του και «να είναι ο εαυτός του». Το τραγούδι γράφτηκε ειδικά για τον Matteo από τον Ed Sheeran, για τον οποίο ο Bocelli δηλώνει: «Και οι δύο μεγαλώσαμε σε οικογένειες που τιμούν πολύ τη μουσική. Αυτός έγραψε αυτό το τραγούδι, αλλά φάνηκε σαν να ήταν γραμμένο αποκλειστικά για εμένα. Νιώθω πραγματικά τιμή».
Ο Matteo κυκλοφορεί τις συνθέσεις του σε διάφορες γλώσσες – για παράδειγμα, το “Fall on Me” έχει ηχογραφηθεί στα αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά και ρωσικά. Με το πρώτο του σόλο άλμπουμ, ο Matteo Bocelli θέλει να πει «Είμαι εδώ». Και το λέει με έναν λαμπρό τρόπο – με μια νέα, σύγχρονη προσέγγιση της κλασικής μουσικής. «Και πάνω απ’ όλα, είμαι εδώ. Είμαι εδώ για σένα. Ακόμα κι αν ζούμε διαφορετικές ζωές, το σημαντικό είναι να συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε».
Νέος, ταλαντούχος, όμορφος και γοητευτικός, ο Matteo Bocelli θα αγγίξει τις καρδιές μας στις 13/06/2025 στο Θέατρο Βράχων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
13/6/2025
Ώρα έναρξης 21:00
Εισιτήρια: more.com
Ο Matteo Bocelli γεννήθηκε το 1997 στην Lucca και είναι ο μικρότερος γιος του Andrea Bocelli και της πρώτης συζύγου του Enrica. Ο Matteo σπούδασε στο Ωδείο της Lucca και εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως τραγουδιστής σε ηλικία 18 ετών, στο «Teatro Del Silenzio» το οποίο χτίστηκε με πρωτοβουλία του πατέρα του.
Ο Matteo έχει συνοδεύσει τον πατέρα του σε πολλές συναυλίες και τραγούδησε μαζί του το επιτυχημένο ντουέτο τους, με τίτλο «Fall On Me», το οποίο περιλαμβάνεται στο album «Si», που κυκλοφόρησε ο Andrea Bocelli το 2018.
Οι κοινές εμφανίσεις πατέρα και γιού συνεχίστηκαν σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Dancing With The Stars», το «Late Show with Stephen Colbert», κλπ.., ενώ συμμετείχαν μαζί και στο Festival Sanremo το 2019.
Ο Matteo έχει τον ίδιο manager με τον πατέρα του και το 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Universal. Το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο album του, με τίτλο «A Family Christmas», στο οποίο συμμετείχαν ο πατέρας του και η αδελφή του Virginia. Το πρώτο solo album του Matteo κυκλοφόρησε το 2023.
Όσοι παρακολούθησαν την τελετή των Όσκαρ, το Μάρτιο του 2024, θα απόλαυσαν τον Matteo να τραγουδάει ντουέτο με τον πατέρα του την επιτυχία «Time To Say Goodbye».
Εκτός από τα φωνητικά του προσόντα όμως, ο Matteo, έχει διακριθεί και ως μοντέλο. Το 2018 συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Guess, όπου φωτογραφήθηκε στο πλευρό της Jennifer Lopez.
Χορηγοί επικοινωνίας
Mad TV & Mad Radio 106,2
The post Ο Matteo Bocelli στην Αθήνα appeared first on Mad TV.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ψυχαγωγία
- Σοκ σε κρουαζιερόπλοιο: Ο καπετάνιος πέθανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού – Πώς ανακοινώθηκε στους επιβάτες
- Τραγωδία στη Λευκάδα: 30χρονος πνίγηκε στο Κάθισμα – Είχε πάει για bachelor party
- Δημήτρης Παπανικολάου: «Ο Γιώργος Φούντας μού ζήτησε να του ορκιστώ πως θα γίνω ηθοποιός»
- Έρχεται το Xiaomi Pad 7 Ultra με το εκληπτικό τσιπ Xring O1 και οθόνη OLED 14 ιντσών
- Αργύρης Αγγέλου: «Θα δώσω ένα στοιχείο για το reunion του Παρά Πέντε που δεν το έχω πει πουθενά»
- Ιταλία: Νίκη με σούπερ Καμπενγκέλε η Βενέτσια, 84-78 και 2-2 τη Βίρτους!
- Ο Matteo Bocelli στην Αθήνα
- OK! Themi: Ο Θέμης υποδέχεται στην παρέα του, το δικό μας κορίτσι, Marilyn Samada!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις MAD
- Τελευταία Νέα MAD
- Ο Matteo Bocelli στην Αθήνα
- Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Απευθύνει έκκληση στους πολίτες να ενταχθούν στο εθελοντικό δυναμικό των Ναυαγοσωστών
- OK! Themi: Ο Θέμης υποδέχεται στην παρέα του, το δικό μας κορίτσι, Marilyn Samada!
- Τα 3 αρωματικά φυτά που διώχνουν τα κουνούπια
- Η Wednesday επιστρέφει… πιο creepy και πιο cool από ποτέ!
- Τα 6 πιο παράξενα & αστεία πασχαλινά έθιμα στον κόσμο
- Οι Avengers έρχονται αλλά… με καθυστέρηση
- Dakota Johnson: «Ο πατέρας μου με άφησε χωρίς χρήματα στα 19, δεν είχα ούτε για το ενοίκιο»
- Αυτό είναι το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ψυχαγωγία
- Δημήτρης Παπανικολάου: «Ο Γιώργος Φούντας μού ζήτησε να του ορκιστώ πως θα γίνω ηθοποιός»
- Κατρίνα Τσάνταλη: «Δεν λέει τίποτα το να έχεις υπάρξει με μια Χ οικονομική κατάσταση, αυτά έρχονται και φεύγουν»
- Έρχεται το Xiaomi Pad 7 Ultra με το εκληπτικό τσιπ Xring O1 και οθόνη OLED 14 ιντσών
- Τραγωδία στη Λευκάδα: 30χρονος πνίγηκε στο Κάθισμα – Είχε πάει για bachelor party
- Ιταλία: Νίκη με σούπερ Καμπενγκέλε η Βενέτσια, 84-78 και 2-2 τη Βίρτους!
- ΑΕΚ: Δεν κατεβαίνει στον ευρωπαϊκό τελικό, αν οι οπαδοί της δεν περάσουν τα σύνορα για τα Σκόπια
- Κώστας Παπαχλιμίντζος – Κατερίνα Δούκα: «Η σκαλέτα της πρωινής ζώνης έχει μείνει όπως την ξεκίνησε ο Γιώργος Παπαδάκης»
- Κώστας Παπαχλιμίτζος – Κατερίνα Δούκα: «Η σκαλέτα της πρωινής ζώνης έχει μείνει όπως την ξεκίνησε ο Γιώργος Παπαδάκης»
- Στον ανακριτή τη Δευτέρα οι δύο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό 17χρονου στα Ιωάννινα
- Ivan Greko: «Ήθελαν να σκοτώσουν το παιδί μου για 50.000 ευρώ» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 24χρονου



