Μιχάλη Κουϊνέλης: «Ήμουν αρνητικός προς τα talent shows»

15:24 20/2/2022 - Πηγή: MAD

«MEGA Star», η αγαπημένη μουσική συνήθεια

Ο Αντώνης Δημητριάδης συνάντησε στα γυρίσματα του X Factor τον Μιχάλη Κουϊνέλη (Stavento) και μίλησαν για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του δημοφιλούς talent show, τα επομενα μουσικά του σχέδια αλλά και την ζωή στην Αλεξανδρούπολη.

Για τη συμμετοχή

του στην κριτική επιτροπή του Χ Factor

«Είμαι πιο έμπειρος σίγουρα όσον αφορά το κομμάτι το ότι το έχω ξανακάνει. Είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση, δεν αργήσαμε να το καταλάβουμε. Το X Factor δεν ψάχνει αμιγώς τη φωνή, έχει άλλα κριτήρια και ψάχνει το πακέτο», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

Ενώ συμπλήρωσε «Ενώ ήμουν αρνητικός προς τα talent shows, πλέον πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για τους νέους καλλιτέχνες».

Για την Αλεξανδρούπολη, η οποία όπως αποκάλυψε, αποτελούσε πάντοτε τη βάση του

«Με τον τρόπο που κινήθηκα έδειξα, σε κάθε παιδί που υπάρχει στην επαρχία, πως δεν χρειάζεται να είναι στην Αθήνα για να κάνει αυτό που αγαπάει, γίνεται και από την επαρχία – αλλά με οργάνωση».

Για τα μελλοντικά του σχέδια

«Είμαι υπέρ των συνεργασιών, υπέρ των παντρεμάτων. Όλες μου οι μεγάλες επιτυχίες είναι με συνεργασίες και μουσικά “παντρέματα”, κάτι που θεωρώ εξαίσιο για τη μουσική».

«MEGA Star», Κάθε Σάββατο στις 16:30

The post Μιχάλη Κουϊνέλης: «Ήμουν αρνητικός προς τα talent shows» appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα