Η κοινότητα στοιχηματισμού του Sportaza έμεινε έκπληκτη με τη βαθμολογία της Ligue 1 τον Δεκέμβριο

12:59 20/12/2023 - Πηγή: MAD

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και οι ομάδες της γαλλικής Ligue 1 έχουν ήδη παίξει δεκατέσσερις γύρους από τους τριάντα οκτώ. Τόσο οι παίκτες σε ιστότοπους όπως το https://sportanza.gr όσο και οι τακτικοί οπαδοί του πρωταθλήματος παρακολουθούν με προσοχή τα αποτελέσματα, καθώς ορισμένες από τις βαθμολογίες είναι αρκετά εκπληκτικές.

Τρεις Κορυφαίοι

Την ηγετική θέση στη σεζόν 2023/24 της Ligue 1

κατέχει αυτή τη στιγμή η Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη για την κοινότητα του Sportaza, καθώς η ομάδα έχει μακρά ιστορία επιτυχημένων εμφανίσεων στο πρωτάθλημα. Η ομάδα συγκέντρωσε 33 βαθμούς αφού κέρδισε δέκα αγώνες, είχε τρεις ισοπαλίες και μόνο μία ήττα.

Τη δεύτερη θέση κατέχει αυτή τη στιγμή η Νίκαια. Αυτή η ομάδα κέρδισε 29 πόντους μέχρι στιγμής και όπως και η ΠΣΖ, έχει χάσει μόνο έναν αγώνα από τους δεκατέσσερις. Η Νίκαια κατέλαβε στην προηγούμενη σεζόν την ένατη θέση, οπότε η τρέχουσα της θέση είναι μια σημαντική βελτίωση που έχουν απολαύσει πολύ οι οπαδοί της ομάδας.

Η Μονακό καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την τρίτη θέση με 27 βαθμούς. Η ομάδα κέρδισε οκτώ φορές, είχε τρεις ισοπαλίες και ηττήθηκε τρεις φορές. Αυτή η ομάδα κατέλαβε στην προηγούμενη σεζόν την έκτη θέση, επομένως ήταν ακόμη μια βελτίωση για τη Μονακό μέχρι στιγμής. Πολλοί οπαδοί εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι αν η ομάδα θα διατηρήσει υψηλά επίπεδα απόδοσης προς το τέλος της σεζόν, και οι περισσότεροι θεατές του πρωταθλήματος συμφωνούν στο γεγονός πως είναι μια δύσκολη πρόβλεψη.

Τρεις ακόμη ομάδες

Την τέταρτη θέση κατέχει αυτή τη στιγμή η Λιλ με 26 βαθμούς. Η ομάδα κατέλαβε στη σεζόν 2022/23 της γαλλικής Ligue 1 την πέμπτη θέση, επομένως οι περισσότεροι οπαδοί του Sportaza συμφωνούν πως η ομάδα δεν παρουσίασε αξιοσημείωτη αλλαγή στην απόδοσή της μεταξύ των σεζόν. Οι περισσότεροι θεατές συμφωνούν ότι θα τελειώσει τη σεζόν κάπου μεταξύ της τέταρτης και της έβδομης θέσης.

Η Ρεμς κατέχει την πέμπτη θέση αυτή τη στιγμή και η κατάσταση για αυτήν την ομάδα είναι πολύ διαφορετική. Λαμβάνοντας υπόψη ότι βρισκόταν στην ενδέκατη θέση μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν, πολλοί θεατές έμειναν έκπληκτοι με αυτήν την ομάδα η οποία συγκέντρωσε 23 βαθμούς φέτος. Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τη Μονακό, είναι δύσκολο να προβλεφθεί εάν η Ρεμς θα καταφέρει να συνεχίσει να αποδίδει τόσο καλά για το υπόλοιπο της σεζόν, ειδικότερα λαμβάνοντας υπόψη τις ομάδες που ακολουθούν τη Ρεμς στον πίνακα κατάταξης.

Αναφερόμενοι σε τέτοιες ομάδες, την έκτη θέση καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή η ΡΚ Λανς. Πέρυσι, αυτή η ομάδα είχε απίστευτα καλή απόδοση και μάλιστα κατέλαβε τη δεύτερη θέση της σεζόν 2022/23. Φέτος, δεν παρουσιάζει παρόμοια αποτελέσματα, αλλά έχει ακόμη αρκετό χρόνο για να ανέβει ψηλότερα στον πίνακα κατάταξης. Η ΡΚ Λανς έχει αυτή τη στιγμή 22 βαθμούς, γεγονός που σημαίνει ότι απέχει μόλις έντεκα βαθμούς από την πρώτη θέση.

Τέσσερις ακόμη ομάδες

Την έβδομη θέση κατέχει η Μπρεστ έπειτα από δεκατέσσερις γύρους. Αυτή η ομάδα κέρδισε έξι παιχνίδια, είχε τρεις ισοπαλίες και έχασε τέσσερις φορές μέχρι στιγμής. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα κατέλαβε στη σεζόν 2022/23 τη δέκατη τέταρτη θέση, οι περισσότεροι οπαδοί του Sportaza βλέπουν την τρέχουσα απόδοσή της ως μια βελτίωση σε σύγκριση με την περσινή κατάσταση.

Την Μπρεστ ακολουθεί η Ναντ στον πίνακα κατάταξης, καθώς αυτή η ομάδα έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς μέχρι στιγμής. Η Νάντ έχει επίσης βελτιώσει τις επιδόσεις της, καθώς κατέλαβε στην προηγούμενη σεζόν τη δέκατη έκτη θέση. Η Μαρσέιγ ακολουθεί τη Ναντ στην ένατη θέση με δεκαεπτά βαθμούς και για αυτήν την ομάδα αποτελεί κάθε άλλο εκτός από βελτίωση. Η Μαρσέιγ κατέλαβε στην προηγούμενη σεζόν την τρίτη θέση, οπότε οι οπαδοί αναμένουν να ανακτήσει έδαφος φέτος.

Η Χάβρη ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή τη λίστα των δέκα κορυφαίων με δεκαέξι βαθμούς, γεγονός το οποίο είναι επίσης κάπως απίστευτο καθώς η ομάδα μόλις που προκρίθηκε στη Ligue 1 φέτος. Συνολικά, η λίστα των δέκα κορυφαίων φέτος είναι πολύ διαφορετική από τη σεζόν 2022/23, καθώς οι Ρεν, Κλερμόντ, Λοριάν και Λυών έχουν δει την απόδοσή τους να μειώνεται μέχρι στιγμής. Οι οπαδοί ανυπομονούν να δουν αν κάποια από αυτές τις ομάδες θα καταφέρει να ανακτήσει έδαφος και να επιστρέψει.

The post Η κοινότητα στοιχηματισμού του Sportaza έμεινε έκπληκτη με τη βαθμολογία της Ligue 1 τον Δεκέμβριο appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα