Η Demi Lovato και ο αδερφός της Billie Eilish συνεργάζονται για μια νέα πολιτική μπαλάντα!

16:28 14/10/2020 - Πηγή: MAD

Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι σήμερα στα βραβεία του Billboard

View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on Oct 14, 2020 at 5:30am PDT


Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που προσπαθούν να επηρεάζουν θετικά τους fans και να τους παροτρύνουν να κάνουν το σωστό, βρίσκεται και η Demi Lovato. Σε συνεργασία με τον Finneas, η τραγουδίστρια κυκλοφορεί το τραγούδι “Commander In Chief”,

που έχει στόχο να περάσει σημαντικά κοινωνικά μηνύματα και να παροτρύνει τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Εμείς θα σας πούμε ότι η pop star θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το single στην διάρκεια των Billboard Music Awards, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα το βράδυ! «Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε, δεν πρέπει να κάνουμε πίσω. Καλώ τον καθένα από εσάς να ψηφίσει στις φετινές εκλογές!» έγραψε η τραγουδίστρια σε post στο Instagram.

Στους στίχους του τραγουδιού παρουσιάζονται δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος, ενώ το βασικό ερώτημα που τίθεται είναι το «πως κάποιος μπορεί να κοιμάται ή να αναπνέει, όταν έχει προκαλέσει τόσο πόνο», το οποίο αναφέρεται έμμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

The post Η Demi Lovato και ο αδερφός της Billie Eilish συνεργάζονται για μια νέα πολιτική μπαλάντα! appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Demi Lovato,Billie Eilish