«ΕΜΠΡΟΣ MARCH»: Ένα δυνατό μήνυμα του Mad για την ανακύκλωση, τον μήνα Μάρτιο

12:29 6/3/2023 - Πηγή: MAD

Reduce, Reuse, Recycle!

Το Mad, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, στις 18 Μαρτίου, αφιερώνει φέτος ολόκληρο τον μήνα Μάρτιο στην ανακύκλωση και στους τρεις βασικούς της πυλώνες, τα τρία R’s: Reduce, Reuse, Recycle. Με έμπνευση την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, το Mad

παραφράζει το γνωστό σε όλους παράγγελμα, «Εμπρός, μαρς», και προτρέπει το κοινό του να λάβει δράση στο πάντα επίκαιρο θέμα της ανακύκλωσης, με ένα δυνατό μήνυμα κινητοποίησης, «Εμπρός Μarch».

Η καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Mad προς το κοινό του, αφορά δημιουργικό περιεχόμενο για την αξία και των τριών βασικών πυλώνων, με απλά και σαφή μηνύματα. Στόχος είναι να γίνει η ανακύκλωση μία συνήθεια που θα κάνει την περιβαλλοντική μας συνείδηση πράξη και στάση ζωής.

Συγκεκριμένα, η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινάει με τον πυλώνα «Reduce» όπου επικοινωνείται στα Social Media του σταθμού τα “tips of the day”, η δεύτερη εβδομάδα αφιερώνεται στον πυλώνα «Reuse» με εύκολες Do It Yourself (DIY) ιδέες στο πλαίσιο της επαναχρησιμοποίησης αντικειμένων με δημιουργικό τρόπο, ενώ το περιεχόμενο των δύο τελευταίων εβδομάδων επικεντρώνεται στον πυλώνα «Recycle» με fun facts ώστε να γίνει η ανακύκλωση κομμάτι της ζωής μας.

Παράλληλα, τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά το Mad εμπλουτίζεται με σχετικό περιεχόμενο, ενδιαφέροντες καλεσμένους και διάθεση να αλλάξει τις συνήθειές μας για να υιοθετήσουμε έξυπνες και πρακτικές λύσεις ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να διατηρήσουμε σε ισορροπία τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

Εμπρός March, λοιπόν! Συντονίσου στο MAD TV, το MAD Radio 106.2 και τα Social Media του Mad και μάθε τα όλα!

The post «ΕΜΠΡΟΣ MARCH»: Ένα δυνατό μήνυμα του Mad για την ανακύκλωση, τον μήνα Μάρτιο appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΜΠΡΟΣ MARCH, Mad, Μάρτιο,ebros MARCH, Mad, martio