Χάκος Περβανίδης

11:52 18/9/2020 - Πηγή: MAD

Στη δεκαετία του ’80 στο σχολείο ακόμα, διάβαζα το περιοδικό Metal Hammer κρατώντας σημειώσεις και γράφοντας τις δικές μου εκδοχές στα κείμενα που φιλοξενούσε ακούγοντας τους αγαπημένους μου δίσκους. Στις αρχές των 90’s έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα και το μόνο που άλλαζε ήταν ο αριθμός των δίσκων και τα συνοδευτικά βιβλία πάνω στο γραφείο που αυτή τη φορά δεν ήταν σχολικά αλλά τα οικονομικά της σχολής.

Στις αρχές του 1995 το περιοδικό Metal Hammer ζήτησε μία συνέντευξή ενός

μικρού γερμανικού συγκροτήματος (Soul Cages) που είχα πάρει για λογαριασμό ενός fanzine και με συμπεριέλαβε στην συντακτική του ομάδα. Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Μέχρι το 2005 υπήρξα ενεργός συντάκτης που περιοδικού δουλεύοντας παράλληλα σε σχετικές με τη μουσική δουλειές (δισκογραφία, διοργάνωση συναυλιών κλπ) ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχω αναλάβει το ρόλο του αρχισυντάκτη στο περιοδικό. Τον Απρίλιο του 2007 γεννήθηκε η κόρη μου.
Αγαπημένα:

Ήχοι: Maiden, Priest, Sabbath. Rush, Al Di Meola, Queen, Manowar, Metallica, Queensryche, Fates, Dream Theater, Tea Party, Psychotic Waltz, Thin Lizzy, Tool, Ac/Dc, Faith No More, Nevermore και δεν συμμαζεύεται. Εικόνες: “H φωλιά του κούκου”, “Σάρκα και αίμα”, “Ο Johnny Πήρε το όπλο του”, “ΣΟΣ πεντάγωνο καλεί Μόσχα”. “Της κακομοίρας” , “Matrix”, “Δράκουλας”, “Το μωρό της Ρόζμαρι”, “Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης” , “Αποκάλυψη τώρα”, “Δαιμονισμένος Άγγελος, “ο Καλός ο κακός και ο άσχημος”, “Οδύσσεια του Διαστήματος”. Λέξεις: Douglas Adams, Clive Barker, Ian Banks, Oscar Wilde, Gorge Orwell, Gabriel Garcia Marques, Goscinny, Jim Matheos, Bon Scott. Γεύσεις: extra Καυτερές, γεμιστά μαμάς! Αδυναμίες: H κόρη μου, Metal Hammer. Hobbies: Αναζήτηση δίσκων, συναυλίες/festival, ταξίδια, συλλογή “μουσικών” t-shirts, ξενύχτι. Δουλειά: Η καλύτερη του κόσμου!

Καλή στιγμή: Νέος δίσκος από αγαπημένη μπάντα, festival στο εξωτερικό με κολλητούς, ανακάλυψη δίσκων που αναζητούνται εδώ και χρόνια, επαφή με αγαπημένα πρόσωπα.

Κακή στιγμή: Οδηγοί που θεωρούν το χρόνο τους πολυτιμότερο από το δικό σου, δημόσιες υπηρεσίες.

Υπέρ: Υπομονή, κατανόηση.
Κατά: Υπομονή, κατανόηση

TV WAR: Το πίστευαν κάποιοι άνθρωποι στο Μad και κάποιοι στο Metal Hammer, 9 χρόνια μετά παραμένει η πιο heavy μουσική εκπομπή του πλανήτη έχοντας φιλοξενήσει κατ’ αποκλειστικότητα ορισμένες από της σημαντικότερες μορφές του metal ήχου και της μουσικής γενικότερα!

The post Χάκος Περβανίδης appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα