Απολάυστε τη νόστιμη “κοτόσουπα” του J-Hope των BTS και της Becky G

18:45 28/9/2019 - Πηγή: MAD

Πρόκειται για το remake του τραγουδιού των Webstar και Young Β (2006) και σπάει κάθε ρεκόρ.

O J-Hope των BTS και η Becky G ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν το remake του CHICKEN NOODLE SOUP, το οποίο είχε γίνει επίσης μεγάλη επιτυχία το 2006 από τους Webstar και Young B με τη συμμετοχή των AG και The Voice

of Harlem.

Ο J-Hope, σε αυτή την ανατρεπτική συνεργασία – έκπληξη, τραγουδά κυρίως στα Κορεάτικα και η Becky G, στα Αγγλικά και τη μητρική της γλώσσα, τα Ισπανικά.

Στο video clip, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή και μετρά ήδη πάνω από 22 εκ. views, ο J-Hope και η Becky G έχουν μαζί τους 50 χορευτές, αν και χωρίς να βλέπεις το clip, σίγουρα ξεσηκώνεσαι να χορέψεις.

Φυσικά ακολούθησε και challenge από τον J-Hope, αφού καλεί τους fans του στα social media να στείλουν τα δικά τους video, χορεύοντας στο ρυθμό του τραγουδιού, τη συγκεκριμένη χορογραφία.

Ο J-Hope δήλωσε: “Δούλευα αυτό το τραγούδι για πολύ καιρό. Όταν ετοίμαζα το HOPE WORLD, αυτό το τραγούδι επρόκειτο να είναι ένα B-side. Επίσης, υπήρχε ένας άλλος καλλιτέχνης με τον οποίο θα συνεργαζόμουν, όμως δεν προχώρησε και έτσι κυκλοφόρησα το HOPE WORLD, νιώθοντας λίγο στενοχωρημένος γι’ αυτό το τραγούδι.”

Take Our Poll

The post Απολάυστε τη νόστιμη “κοτόσουπα” του J-Hope των BTS και της Becky G appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα