WHAT’S UP: Δωρεάν data στα Πανεπιστήμια όλης της χώρας για τους φοιτητές

11:49 17/1/2023 - Πηγή: MAD

Απελευθέρωση των data για τους φοιτητές στα Πανεπιστήμια

Το WHAT’S UP πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά προσφέροντας μια νέα υπηρεσία, η οποία διατίθεται με περισσότερα από 140 σημεία παρουσίας σε χώρους δημόσιων πανεπιστημίων πανελλαδικά, επιτρέποντας σε κάθε φοιτητή να σερφάρει δωρεάν με το δίκτυο COSMOTE, κάθε φορά που πηγαίνει στη σχολή του, εξασφαλίζοντας ακόμα

μεγαλύτερη οικονομία.

Η νέα υπηρεσία “Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο” προσφέρει δωρεάν 5GB την ημέρα, κάθε μέρα, σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο WHAT’S UP Student Καρτοκινητό ή Καρτοσυμβόλαιο, φτάνοντας έως και 150GB/μήνα. Τα δωρεάν data ενεργοποιούνται με την είσοδο του φοιτητή σε έναν από τους χώρους αυτούς και απενεργοποιούνται με την απομάκρυνσή του, καθώς η υπηρεσία λειτουργεί μέσω της τεχνολογίας GPS.

Οι φοιτητές που εγγράφονται και ενεργοποιούν τη δωρεάν αυτή υπηρεσία, εξοικονομούν χρήματα καθώς δεν καταναλώνουν τα data των πακέτων τους για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται στη σχολή. Παράλληλα, μπορούν να είναι ήσυχοι ότι θα λάβουν ενημέρωση αν τα δωρεάν data εξαντληθούν και ξεκινήσουν να καταναλώνουν από αυτά που ήδη έχουν.

Η υπηρεσία ενεργοποιείται εύκολα μέσω του What’s Up App σε τρία απλά βήματα. Με σύμμαχο το μεγαλύτερο και ταχύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα σε μια εποχή που οι νέοι προτιμούν να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους το Internet ως βασικό όχημα για την επικοινωνία τους, το WHAT’S UP καλύπτει την ανάγκη τους για επιπλέον data όταν βρίσκονται στη σχολή τους, με σύμμαχο την κορυφαία εμπειρία mobile Internet που προσφέρει η COSMOTE, μέσα από το μεγαλύτερο και ταχύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα.

The post WHAT’S UP: Δωρεάν data στα Πανεπιστήμια όλης της χώρας για τους φοιτητές appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα