To απίστευτο δώρο γενεθλίων για τους Marcus & Martinus

16:05 13/11/2019 - Πηγή: MAD

Στις 21 Φεβρουαρίου, τα αδέρφια από τη Νορβηγία θα μπορούν να απολαύσουν τους καρπούς της δουλειάς τους.

Είναι από τους αγαπημένους καλλιτέχνες τόσο στη Σκανδιναβία και την Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα. Οι Marcus & Martinus θα γίνουν 18 ετών και επίσημα στις 21 Φεβρουαρίου και επιτέλους θα μπορέσουν να διαχειριστούν μόνοι της την τεράστια περιουσία, που έχουν αποκτήσει.

Σύμφωνα με τη δημοσιοποίηση των εσόδων των διασημοτήτων στη Νορβηγία για το φορολογικό έτος του 2018, οι Μ&Μ διαθέτουν 6,5

εκ. Ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Για την ακρίβεια, οι λογαριασμοί δεν είναι δικοί τους, καθώς τα παιδιά είναι ανήλικα ακόμα αλλά στον πατέρα τους, Kjell-Erik Gunnarsen.

Τα έσοδα για τα διάσημα αδέρφια προέρχονται από συναυλίες, πνευματικά δικαιώματα, streams και πωλήσεις ειδών με την επωνυμία τους στη Νορβηγία και την Ευρώπη.

Τα δίδυμα, που γεννήθηκαν στην πόλη Trofors της Νορβηγίας, ξεκίνησαν την καριέρα τους σε ηλικία 10 ετών, συμμετέχοντας στον παιδικό διαγωνισμό MELODI GRAND PRIX JUNIOR και από τότε έχουν κυκλοφορήσει 3 album, ενώ μετράνε εμφανίσεις σε πάνω από 30 πόλεις της Ευρώπης.

Από το 2017 έχουν έρθει στη χώρας μας 4 φορές τόσο για την ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ by AMITA MOTION όσο και για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS, με κάθε τους εμφάνιση να προκαλεί κυριολεκτικά υστερία στους fans τους στην Ελλάδα.

The post To απίστευτο δώρο γενεθλίων για τους Marcus & Martinus appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα