Tasos P. (Tasos Petsas): Κυκλοφορεί το νέο του digital single με τίτλο «Save You»

15:22 8/4/2024 - Πηγή: MAD

Με τον ερχομό της άνοιξης (4 Απριλίου) ο συνθέτης Tasos P. (Tasos Petsas) κυκλοφορεί το νέο του digital single με τίτλο «Save You» σε όλες τις γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες. Είναι το 25ο digital single του δημιουργού. Πρόκειται για ένα χορευτικό electro house τραγούδι σε μουσική και παραγωγή του ίδιου, ενώ τη μίξη και το mastering του τραγουδιού τα έχει επιμεληθεί ο μουσικός Γιώργος

Λαζάρου.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ειδικά σχεδιασμένο animated videοclip δια χειρός Χρήστου Κουτρουφίνη, μέσα από το οποίο μεταφερόμαστε στο μέλλον με πρωταγωνιστή έναν αστροναύτη που ανακαλύπτει την ΑΓΑΠΗ την οποία και «μεταλαμπαδεύει» στο πλήρωμά του.

Ο Tasos P. από το περσινό καλοκαίρι ανήκει στην κριτική επιτροπή ψηφοφορίας των ετήσιων αμερικανικών βραβείων μουσικής Grammy ενώ παράλληλα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έφθασε φέτος μέχρι τον Ημιτελικό του γνωστού διαγωνισμού International Songwriting Competition στο Νάσβιλ της Αμερικής όπου προκρίθηκε μόλις το 15% όλων των συμμετοχών με το R’N’B Soul τραγούδι του «BabyLove».

Δείτε εδώ το video clip:

The post Tasos P. (Tasos Petsas): Κυκλοφορεί το νέο του digital single με τίτλο «Save You» appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tasos P, Tasos Petsas, Κυκλοφορεί, Save You,Tasos P, Tasos Petsas, kykloforei, Save You