Release Athens 2024: Υποδέχεται τους The Budos Band στην Πλατεία Νερού

15:27 7/2/2024 - Πηγή: MAD

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους The Budos Band, την Τρίτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Το πολυμελές supergroup από τη Νέα Υόρκη, σταθερή αξία της ευρύτερης soul/funk σκηνής, μαζί με τους headliners, Thievery Corporation και Black Pumas, υπόσχονται να μας χαρίσουν μια

από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

Με έδρα τους το Staten Island της Νέα Υόρκης και αφετηρία την αγάπη τους για το funk του James Brown, το afrobeat του Fela Kuti και την Ethio-jazz του Mulatu Astatke, οι The Budos Band δημιούργησαν έναν ξεχωριστό ήχο που τους οδήγησε στη θρυλική Daptone Records, όπου κυκλοφόρησαν μερικούς από τους κορυφαίους δίσκους του είδους τα τελευταία 20 χρόνια.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους, ως session μουσικοί, σε όλα τα μεγάλα ονόματα της σκηνής, από τον Charles Bradley και τη Sharon Jones, μέχρι την Amy Winehouse και τον Lee Fields, ενώ χάρις στην πλούσια δισκογραφία τους απέκτησαν πολλούς διάσημους οπαδούς όπως η Madonna (η οποία τους κάλεσε να παίξουν στο πάρτι γενεθλίων της), ο Iggy Pop και οι Wu-Tang Clan.

Το 2023, ξεκίνησαν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο της πορείας τους, ιδρύοντας τη Diamond West Records και κυκλοφορώντας το EP “Frontier’s Edge”, το οποίο προσφέρει μια ακόμα πιο περιπετειώδη διάσταση στον ήχο τους. Την Τρίτη 9 Ιουλίου, θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε μια από τις πιο ανήσυχες και απολαυστικές μπάντες των ημερών μας, σε μια βραδιά που προβλέπεται να μας μείνει αξέχαστη.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 35€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &s tools για όλους
Open-bar
Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
Ιδιωτικό parking
Ξεχωριστές τουαλέτες
Αναμνηστικό δώρο

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 211770000
Online / releaseathens.gr + more.com
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης και Viva Spot Τεχνόπολης
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Χορηγός επικοινωνίαςMAD & Mad Radio 

The post Release Athens 2024: Υποδέχεται τους The Budos Band στην Πλατεία Νερού appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα