Netflix: Ποιες ταινίες βρίσκονται στις τάσεις;

12:28 10/11/2023 - Πηγή: MAD

Ένα Σαββατοκύριακο όλο τρέλα αναμένεται να ζήσουμε μιας και ο καιρός άλλαξε – επιτέλους – και θα χουχουλιάσουμε όπως θέλαμε στο σπίτι! Η συντροφιά γνωστή: Με το Netflix παρέα και μια κουβέρτα αγκαλιά όλα θα είναι καλά! Ποιες ταινίες μας προτείνει όμως η δημοφιλής πλατφόρμα; Πάμε να δούμε!

NYAD

Η Νταϊάνα Νάιαντ στα 60 της αποφασίζει να κατακτήσει ένα όνειρο ζωής: να κολυμπήσει από την Κούβα στη Φλόριντα, διασχίζοντας

πάνω από 100 μίλια σε ανοιχτή θάλασσα.

War

Ένας πράκτορας του FBI αναζητά το μυστηριώδη εκτελεστή Ρογκ, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για την προ τριών ετών δολοφονία ενός συναδέλφου και φίλου του.

Step Up

Όσο ο ταραχοποιός και χορευτής του δρόμου Tyler Gage εκτελεί κοινωφελή εργασία σε ένα ιδιωτικό σχολείο με κύρος, ανακαλύπτει το ταλέντο του στον χορό, καθώς συναντάει και ερωτεύεται μία από τις μπαλαρίνες του σχολείου.

Sylvester Stallone Documentary

Η αγάπη του για τις ταινίες ξεκίνησε ως φυγή από τα δύσκολα παιδικά χρόνια. Το αουτσάιντερ που έγινε θρύλος του Χόλιγουντ, Σιλβέστερ Σταλόνε, αφηγείται την ιστορία του.

Locken In

Μια νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει τον ανταγωνισμό, την απιστία, την προδοσία και τον φόνο πίσω από αυτά.

Wigwomen

Έχοντας κουραστεί να ζει κυνηγημένη, μια επαγγελματίας κλέφτρα αποφασίζει να αποσυρθεί — αφού πρώτα κάνει μια τελευταία δουλειά με τη συνεργό της και μια νέα οδηγό.

The post Netflix: Ποιες ταινίες βρίσκονται στις τάσεις; appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα