Netflix: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη νέα σειρά “Inventing Anna”

13:59 15/2/2022 - Πηγή: MAD

Ποια είναι η Anna Sorokin;

Το πραγματικό της όνομα είναι Anna Sorokin και είναι γεννημένη στη Ρωσία το 1991. Μαζί με την οικογένειά της μετακόμισαν στη Γερμανία το 2007. Οι γονείς της, γράφει η Pressler, «ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, καθώς τα νέα για τη σύλληψη

της κόρης τους δεν έχουν φτάσει ακόμη στη μικρή αγροτική κοινότητα όπου ζουν».

Ο πατέρας της Sorokin εργάστηκε ως οδηγός φορτηγού και στέλεχος εταιρείας μεταφορών και στη συνέχεια ίδρυσε τη δική του «επιχείρηση θέρμανσης και ψύξης με εξειδίκευση σε ενεργειακά αποδοτικές συσκευές». Κάτι που δεν φαίνεται να είναι πολύ μακριά από τα ηλιακά πάνελ, που υποστήριξε ότι ασχολείται ο πατέρας της στην Davis.

Eπί τέσσερα χρόνια κατάφερε να πλασάρεται ως πλούσια Γερµανίδα κληρονόµος και να κάνει µεγάλη ζωή στη Νέα Υόρκη. Με την καταδίκη της 28χρονης απατεώνισσας Anna Sorokin σε τέσσερα έως 12 χρόνια φυλάκισης ολοκληρώθηκε η δικαστική υπόθεση.

Η ιστορία

Το “Inventing Anna”, έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις (11/02) και βρίσκεται στο Top 10 των προτιμήσεων των θεατών της πλατφόρμας. Εννέα επεισοδίων, η σειρά ακολουθεί τη δημοσιογράφο Vivian, έναν χαρακτήρα που βασίζεται στην Pressler και τον οποίο υποδύεται η Anna Chlumsky, καθώς ερευνά την περίπλοκη ιστορία της Anna.

Το δράμα επιχειρεί να αφηγηθεί την ιστορία της Sorokin μέσα από τα μάτια όσων την γνώριζαν – ή νόμιζαν ότι τη γνώριζαν. Να σημειωθεί επίσης, πως η Sorokin βρίσκεται υπό κράτηση υπό την Υπηρεσία Μετανάστευσης, Τελωνείων και Επιβολής Νόμου για παράταση της θεώρησης της από τον Μάρτιο του 2020, έναν μήνα μετά την αποφυλάκισή της.

Δείτε εδώ το trailer:

The post Netflix: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη νέα σειρά “Inventing Anna” appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα