Madwalk 2016 By Aperol Spritz // L’OREAL PROFESSIONNEL CONTEST

17:22 10/4/2016 - Πηγή: MAD

Λίγες μέρες έμειναν για το Madwalk 2016 by Aperol Spritz και όσο πλησιάζουμε στη μεγάλη βραδιά τα vibes ομορφιάς δυναμώνουν!

Για ακόμη μια χρονιά η L’ Oréal Professionnel θα είναι εκεί στη μεγάλη νύχτα της μόδας και της μουσικής με επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών που δίνουν προστιθέμενη αξία σε κάθε κορυφαίο event ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Πως ήταν δυνατόν λοιπόν να λείπει από το Madwalk 2016 by Aperol Spritz;

Κορυφαίοι

έλληνες κομμωτές και οι ομάδες τους θα φροντίσουν ώστε όλα τα μοντέλα, οι χορευτές και οι καλλιτέχνες του Madwalk 2016 by Aperol Spritz να έχουν styling και φροντίδα επαγγελματκού επιπέδου γιατί τίποτα λιγότερο, δεν είναι εφικτό με τα προϊόντα περιποίησης και styling της L’ Oréal Professionnel. Εξάλλου οι προδιαγραφές του Madwalk 2016 by Aperol Spritz απαιτούν τον καλύτερο στο χώρο του hair styling.

Η L’ Oréal Professionnel, ως ο επίσημος υποστηρικτής hair styling του Madwalk 2016 by Aperol Spritz, δίνει σε εσάς τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για τη μεγάλη βραδιά και ένα “must have” hair fashion kit με επαγγελματικά προϊόντα . Πόσο υπέρoχο είναι αυτό;;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα του Madwalk 2016 by Aperol Spritz στο Facebook και να μοιραστείτε μαζί μας, ποια προϊόντα L’ Oréal Professionnel θα χρησιμοποιούσατε τη μεγάλη βραδιά για να είστε κι εσείς λαμπερές δίπλα στα αγαπημένα σας hair & fashion icons! Βρείτε τη φωτογραφία των προϊόντων L’ Oréal Professionnel στη σελίδα του Madwalk 2016 by Aperol Spritz στο Facebook, αφήστε comment μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου για το προϊόν που θα διαλέγατε και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία!

Keywords
Αναζητήσεις
bazaar loreal προσκληση
Τυχαία Θέματα