Mad Radio 106,2: Ο @astrologydaily.gr μας λέει ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για κάθε ζώδιο

15:57 7/3/2023 - Πηγή: MAD

Στο Mad Radio 106,2 και στην παρέα της Γεωργίας Κουτσοκώστα βρέθηκε χθες το πρωί (06/03) ο αστρολόγος, συγγραφέας και influencer Ανδρέας Ιάσωνας Μάρης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το account του @astrologydaily.gr.

Ο Ανδρέας μοιράστηκε μαζί μας στον ραδιοφωνικό αέρα του Mad Radio 106,2 προβλέψεις για όλα τα ζώδια

για τον μήνα που διανύουμε με αφορμή την αυριανή πανσέληνο!

ΚΡΙΟΣ: Το πιο ευνοημένο ζώδιο μέχρι και το μήνα Μάιο. Συγκεκριμένα την Τρίτη 21 Μαρτίου με τη νέα σελήνη περιμένει και κάτι πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ. Θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο του στις 17 του μήνα, για να καλυτερέψουν τα ερωτικά και τα οικονομικά του.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Από τις 24 Μαρτίου θα πάρει επιτέλους μία ανάσα, αφού θα πετάξει από πάνω του στρες, άγχος και ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό θα ήταν να φανεί δυναμικός, υπομονετικός και να πάρει βαθιές ανάσες γιατί ο Άρης που έρχεται θα έχει άγριες διαθέσεις. Δεν αποκλείονται εντάσεις, τσακωμοί, φασαρίες και μπερδέματα.

ΛΕΩΝ: Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, γι αυτό τέλη του μήνα τα λιονταράκια να έχουν τα μάτια τους ορθάνοιχτα, γιατί θα τους έρθει μία πρόταση ή μία καλή συμφωνία την οποία δεν πρέπει να χάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο αυριανός ερχομός της πανσελήνου και η προσθήκη του Κρόνου στους Ιχθύες δεν βοηθάει ιδιαίτερα τους Παρθένους. Ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως ο Παρθένος είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Το κλειδί είναι να μην έχει άγχος.

ΖΥΓΟΣ: Θα είναι αρκετά ευνοημένος γιατί θα πάρει την αντίθεση από τον Δία στον Κριό που είναι απέναντί του και αυτό τον βοηθάει πολύ. Οι ζυγοί θα είναι πιο ανανεωμένοι από ποτέ αυτόν τον μήνα και αυτό θα φανεί στον περίγυρό του τώρα που θα φύγει και ο Άρης από τους Διδύμους. Μέχρι και τον Μάιο ας προσπαθήσει να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να βιάζεται. Θα δει κάποια νέα ξεκινήματα. Ιδανικά, να ξεκινήσει να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται μετά το Μάιο και μέχρι τότε να είναι υπομονετικός. Αυτά που θα τον απασχολήσουν πιο πολύ τον Μάρτιο είναι τα ερωτικά και τα οικογενειακά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα παρατηρήσει κάποια θεματάκια στα οικογενειακά του. Πρέπει και αυτός να κάνει υπομονή, διότι ο Άρης θα φύγει από τον Δίδυμο και τότε θα μπορέσει να δει την πραγματικότητα με πιο ανάλαφρο τρόπο. Τοξότες πάρτε το αλλιώς!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Από 17 Μαρτίου και μετά θα παρατηρήσει ιδιαίτερη κίνηση στα ερωτικά του. Ωστόσο αυτός ο μήνας του επιφυλάσσει πολύ στρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρα πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς αναμένονται να του παρουσιαστούν μέσα στο μήνα, αφού μετά από 2,5 χρόνια φεύγει ο Κρόνος από πάνω του. Ωστόσο πρέπει να διαφυλάξει την υγεία του, διότι η ρουτίνα πρόκειται να τον κουράσει πολύ.

ΙΧΘΕΙΣ: Το διάστημα του Μαρτίου πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα. Για τα επόμενα 2,5 χρόνια που θα μπει από πάνω του ο Κρόνος θα ωριμάσει μέσα από δυσκολίες από τις οποίες έχει τη δυνατότητα να βγει πιο δυνατός. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει είναι οι μετακινήσεις, οι εντάσεις και τα λόγια του.

Ύστερα από απαίτηση του κοινού ο Ανδρέας μας είπε τα τρία καλύτερα και τα τρία χειρότερα ερωτικά ματσαρίσματα. Ποια ζώδια ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους και ποια δεν κάνουν χωριό;

Κάντε κλικ εδώ για τις προβλέψεις!

The post Mad Radio 106,2: Ο @astrologydaily.gr μας λέει ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για κάθε ζώδιο appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα