MAD QUES: THE ELECTIONS EDITION

13:02 8/5/2024 - Πηγή: MAD

«Στον αέρα» η νέα καμπάνια περιεχομένου του Mad, αφιερωμένη στις Ευρωεκλογές

Η νέα καμπάνια περιεχομένου του Mad, MAD QUES: THE ELECTIONS EDITION, είναι αφιερωμένη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και φιλοξενεί, με έναν ανατρεπτικό τρόπο που μόνο το Mad ξέρει, υποψήφιους βουλευτές που

επιθυμούν να σπάσουν τα στερεότυπα γύρω από την ταυτότητά τους. Η καμπάνια θα «τρέξει» τον Μάιο στα owned media του Mad.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, MAD QUES: THE ELECTIONS EDITION, υποψήφιοι ευρωβουλευτές καλούνται να απαντήσουν σε απλές και καθημερινές ερωτήσεις, ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα εκείνον ή εκείνη που εν τέλει θα «σταυρώσουμε». Οι ίδιοι, θα ξεχάσουν για λίγο την «ξύλινη» γλώσσα της πολιτικής και μιλώντας στη γλώσσα του Mad, θα μας αφήσουν να τους πλησιάσουμε περισσότερο και να μάθουμε πράγματα για εκείνους που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε.

Ποιο ήταν το αγαπημένο τους παιχνίδι όταν ήταν παιδιά; Ποιο είναι το πιο ντροπιαστικό πράγμα που τους έχει συμβεί δημόσια; Ποιο φαγητό δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ; Πόσα κοινά έχει τελικά ένας πολιτικός με τον μέσο άνθρωπο; Μήπως αυτά που μας ενώνουν μαζί τους είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν;

Όλα τα παραπάνω αλλά και ό,τι άλλο θα ήθελε να ρωτήσει κανείς έναν υποψήφιο πολιτικό που κατεβαίνει στις εκλογές με σκοπό να γίνει η φωνή μας, μόνο στο Mad.

Συντονιστείτε στα MAD TV, MAD GREEKζ και MAD Viral, στο YouTube και σε όλα τα Social Media accounts του Mad.

The post MAD QUES: THE ELECTIONS EDITION appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα