Klavdia: Κυκλοφόρησε το νέο της single «Βασανίζομαι»

18:07 5/2/2024 - Πηγή: MAD

Η Klavdia, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια με τη σαγηνευτική φωνή που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, παρουσιάζει και με εικόνα το νέο της single, με τίτλο «Βασανίζομαι». Το «Βασανίζομαι», που είναι διαθέσιμο σε όλες τις streaming υπηρεσίες μετά το πλατινένιο σε πωλήσεις «Χαράματα», είναι ένα μοντέρνο και δυνατό track, σε μουσική και στίχους των Arcade, που η Klavdia «απογειώνει» με τα υπέροχα φωνητικά της.

Το νέο της τραγούδι, που κυκλοφορεί μετά

το πλατινένιο σε πωλήσεις «Χαράματα», έρχεται στις οθόνες μας μέσα από ένα δυναμικό και με φουτουριστικό «άρωμα» music video. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Danny Ntarlas.


Το τραγούδι, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό μέσα από το TikTok, θα αποκτήσει σύντομα εικόνα, με music video στο YouTube, ενώ θα περιλαμβάνεται στο πρώτο EP που ετοιμάζει η Klavdia και θα έχει ως τίτλο το όνομά της.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Klavdia, που έχει «μαγέψει» και με τα live acts της σε μουσικά events, όπως τα Μad VMA, το Madwalk, το Panik Concert και η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Elpida Tour by Coca-Cola», συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της δίπλα στην Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Σαμπάνη, στον «Βοτανικό».

The post Klavdia: Κυκλοφόρησε το νέο της single «Βασανίζομαι» appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα