H Hailey Bieber ντρεπόταν να φιλάει δημόσια τον Justin Bieber!

13:29 8/10/2020 - Πηγή: MAD

Για ποιο λόγο το μοντέλο δεν ένιωθε άνετα στην σχέση της;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv) στις 8 Οκτ, 2020 στις 3:19 πμ PDT

Η Hailey Bieber, μπορεί να έχει συνηθίσει τα φώτα τις δημοσιότητας, αλλά στις αρχές της σχέσης της με τον Justin Bieber, δεν ήταν τόσο άνετη και ντρεπόταν να τον φιλάει. Στο τεύχος Οκτωβρίου, που κυκλοφόρησε από την Vogue Italia, αποκάλυψε

τον λόγο.

Το αγαπητό μοντέλο, δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι ζουν τις προσωπικές τους στιγμές κάτω από τα μάτια άλλων. «Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αγκαλιάσεις την πραγματικότητα και να παραδεχτείς ποιος είσαι. Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να το κάνω. Δεν τον φιλούσα δημόσια, δεν μου άρεσε η ιδέα να μας βλέπουν. Το γεγονός είναι ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχει τίποτα να κρυφτεί. Τώρα, δεν ντρέπομαι καθόλου για τη σχέση μας, υπάρχουν φωτογραφίες σε όλο το Λονδίνο για να το αποδείξουν!», είπε στην συνέντευξη της η Hailey.

To ζευγάρι συζητάει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οικογένεια σύντομα, αφού είναι παντρεμένοι ήδη 2 χρόνια. Η Hailey όμως, παρόλο που θέλει παιδιά σε μικρή ηλικία δεν νιώθει έτοιμη αυτή την στιγμή και προς το παρόν το έχουν αναβάλει.

The post H Hailey Bieber ντρεπόταν να φιλάει δημόσια τον Justin Bieber! appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα