Get The MadWalk Look by MAC: Έρχοντα τα πιο fashionable beauty parties

12:45 23/10/2023 - Πηγή: MAD

Στο πλαίσιο του MadWalk 2023 by Three Cents

To Mad και η MAC Cosmetics, παρουσιάζουν το project Get The MadWalk Look by MAC, και προσκαλούν το κοινό να δοκιμάσει πρώτο, πριν τη μεγάλη βραδιά του event, τα make up looks που θα εμφανιστούν στο catwalk

του MadWalk 2023 by Three Cents, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do.

Το Get The MadWalk Look by MAC έρχεται να ανεδείξει την glam πλευρά σου αλλά και να σε φέρει στο μεγαλύτερο event μόδας και μουσικής της χώρας. Στα beauty parties που θα γίνουν στα καταστήματα της MAC σε Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης και Πάτρα, οι MAC experts έρχονται γεμάτοι έμπνευση να προτείνουν τέσσερα beauty looks που θα πλαισιώσουν τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σχεδιαστών του MadWalk 2023 by Three Cents και να εφαρμόσουν πάνω σου εκείνο που θα επιλέξεις.

Και όχι μόνο! Όσοι και όσες φωτογραφηθούν με το look που επιλέξουν στο publicity banner που θα βρίσκεται στο κατάστημα και ανεβάσουν story τη φωτογραφία τους στο Instagram κάνοντας mention @mad_tv & @maccosmeticsgreece, θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν προϊόντα MAC αλλά και προσκλήσεις για το MadWalk 2023 by Three Cents.

Τα beauty parties του Get The MadWalk Look by MAC θα πραγματοποιηθούν:

26 Οκτωβρίου, 18:00 – 21:00, στο κατάστημα MAC στο Ηράκλειο Κρήτης

HOSTED BY: FOSBLOQUE

DJ SET: KEVIN ADAMS

2 Νοεμβρίου, 18:00 – 21:00, στο κατάστημα MAC της Ερμού

HOSTED BY: I MIKRI OLLANDEZA & FOSBLOQUE

MAD RADIO 106.2 LIVE

9 Νοεμβρίου, 18:00 – 21:00, στο κατάστημα MAC στην Πάτρα

HOSTED BY: I MIKRI OLLANDEZA

DJ SET: KEVIN ADAMS

Έλα να ανακαλύψεις τα πιο fashionable make up looks, να γνωρίσεις από κοντά τις αγαπημένες σου influencers και να διασκεδάσεις με πολλή μουσική!

Συντονίσου στο MAD TV, το MAD Radio 106.2 και τα Social Media του MAD και της MAC για να τα μάθεις όλα!

Σχετικά με τη MAC

Aπό το 1984, η M·A·C COSMETICS έχει εδραιωθεί ως το απόλυτο colour authority brand, με το artistry στις ριζες της, τη συμμετοχικότητα και διαφορετικότητα στον πυρήνα της, και παντοτινή δεσμευση για συνειδητή ομορφιά και κοινωνική υπευθυνότητα. Με τα προϊόντα μας να διατίθενται σε πάνω από 120 χώρες, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι makeup lovers επιστρέφουν πάντα BACK-TO-MAC. Με προϊόντα υψηλής απόδοσης, από το all-inclusive Studio Fix Fluid SPF 15 μέχρι το εμβληματικό κόκκινο του Ruby Woo, υπάρχει σίγουρα ένα best selling MAC Superstar προϊόν που θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού makeup lover.

H αποστολή μας είναι να επιτρέψουμε την αυτό-έκφραση χωρίς όρια μετατρέποντας το make up σε TEXNH για ΟΛΟΥΣ. Το κύρος μας στην τέχνη του makeup ξεκινά με την εκπαίδευση και τη γνώση των χιλιάδων Artists μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε τον Artist μέσα σας. Το ιδρυτικό μας σλόγκαν – All Ages, All Races, All Genders – αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας σήμερα περισσότερο από ποτέ, καθώς αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φίλων και θαυμαστών μας σε όλον τον κόσμο.

The post Get The MadWalk Look by MAC: Έρχοντα τα πιο fashionable beauty parties appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα