DJ Kas: «Το Victoria είχε προκύψει από τα συναισθήματα του Χρήστου Μάστορα την περίοδο εκείνη»

22:35 5/7/2023 - Πηγή: MAD

Καθημερινά 10:00 – 13:00, με την Γεωργία Κουτσοκώστα

Καλεσμένος σήμερα στο Mad Radio 106,2 και στην Γεωργία Κουτσοκώστα βρέθηκε ο DJ Kas! Μίλησε για την hip hop σκηνή και για το ότι του λείπουν οι γυναίκες από αυτή. Αποκάλυψε πως το κομμάτι “Victoria” με τις MEΛΙSSES, το έγραψε εμπνευσμένος από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο φίλος του, Χρήστος Μάστορας, εκείνη την περίοδο. Όπως είπε και ο ίδιος, μπήκε σε ρόλο για να γράψει τους στίχους.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μας θυμίσει το διάστημα που ήταν και ο ίδιος παρουσιαστής στο Mad TV και στην εκπομπή Hip Hop District!

O DJ Kas βάζει το afro beat και τον χορευτικό ρυθμό του στο φετινό καλοκαίρι με το νέο του single «Αυτή Τη Νύχτα». Με το «Αυτή Τη Νύχτα» ο DJ Kas συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα, που περιλαμβάνουν hit singles και άκρως επιτυχημένες συνεργασίες όπως το πολυπλατινένιο «Viktoria» με τις ΜΕΛΙSSES. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι DJ Kas και Apon, ενώ την παραγωγή έκανε ο Chris Karr.

View this post on Instagram

A post shared by Mad Radio 106.2 (@mad_radio)

The post DJ Kas: «Το Victoria είχε προκύψει από τα συναισθήματα του Χρήστου Μάστορα την περίοδο εκείνη» appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
DJ Kas, Το Victoria, MEΛISSES, Χρήστου Μάστορα,DJ Kas, to Victoria, MElISSES, christou mastora