6+1 tips που ίσως δεν γνώριζες για την παραλία

10:01 14/8/2023 - Πηγή: MAD

Και που ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις!

Αχ Καλοκαιράκι… Πόσες όμορφες στιγμές να πρωτοθυμηθούμε! Πόσες φορές, όμως, είπαμε «Αχ, να είχα κάνει το τάδε!»… όπου τάδε βάλε και ένα tip! Πολλές φορές ξεκινάμε για την παραλία χωρίς να έχουμε προνοήσει για τα αυτονόητα. Και ποιος σας είπε ότι εμείς το κάνουμε! Αυτή τη φορά, όμως, θα είναι διαφορετικά… Δες τα παρακάτω tips που ίσως δεν γνώριζες για την παραλία και αναθεώρησε!

Χρήση αποθηκευτικών μέσων

Το πρώτο μας tip περιλαμβάνει τη χρήση διάφορων αποθηκευτικών χώρων, όπου

μπορείτε να κρύψετε με ασφάλεια διάφορα μικρά αντικείμενα, όπως τα χρήματα, τις πιστωτικές κάρτες, το κλειδί του αυτοκινήτου και το κινητό σας. Μία αδιάβροχη θήκη, που θα μπορείτε να έχετε μαζί σας ενώ κολυμπάτε, αποτελεί εξαιρετική ιδέα. Επίσης, το βιβλίο είναι το πιο κλασικό αξεσουάρ της παραλίας μιας και πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να διαβάζουν με τις ώρες στην αναπαυτική ξαπλώστρα, κάτω από την ομπρέλα. Επομένως, τι θα λέγατε να μετατρέψετε ένα βιβλίο σε «κρυψώνα» για κάποια από τα προσωπικά σας αντικείμενα, όπως χαρτονομίσματα ή πιστωτικές κάρτες; Θεωρείται αρκετά δύσκολο οι επίδοξοι κλέφτες να σκεφτούν ότι μέσα στο βιβλίο κρύβεται κάτι με μεγάλη αξία.

Βρεγμένο σφουγγάρι στον καταψύκτη, όμως γιατί;

Θες μια παγοκύστη που θα κρατήσει κρύα τα νερά και το αντηλιακό σου; Από το προηγούμενο βράδυ βάλε ένα βρεγμένο σφουγγάρι στην κατάψυξη μέσα σε μία σακούλα τροφίμων και είσαι έτοιμη!

Πώς να μην κολλήσει η άμμος στα πόδια σου

Εκνευρίζεσαι με την άμμο που κολλάει παντού και όταν πρέπει να φύγεις από την παραλία δεν μπορείς να φορέσεις ούτε τα παπούτσια σου; Πάρε μαζί σου baby powder – ελληνιστί ταλκ – και βάλε λίγο στο δέρμα σου. Θα διώξει την άμμο και κάθε λιπαρότητα.

Εξαφάνισε τα σπυράκια στο μπικίνι με την βοήθεια της ασπιρίνης

Εάν λόγω του ξυρίσματος ή κάποιου άλλου ερεθισμού, παρατηρείς μικρά σπυράκια στην περιοχή του μπικίνι, τότε ο καλύτερος τρόπος για να τα καταπολεμήσεις είναι με την βοήθεια της ασπιρίνης. Λιώσε μερικά χάπια σε σκόνη και ανάμειξε την με λίγο νερό και μέλι. Άπλωσε το μείγμα για 10′ στην περιοχή με τον ερεθισμό και το πιθανότερο είναι πως δεν θα τον ξαναδείς ποτέ!

Ενυδάτωσε τα μαλλιά σου με νερό πριν πας στην παραλία

Έχε υπόψιν σου πως τα ενυδατωμένα μαλλιά απορροφούν πολύ λιγότερο νερό απ’ ότι τα ξηρά. Με αυτό το δεδομένο, προσπάθησε κάθε φορά που μπαίνεις στην θάλασσα ή έστω λίγο πριν, να τα έχεις ενυδατώσει με κάποιο λάδι, ή ακόμη και με λίγη μάσκα που θα εφαρμόσεις κατά μήκος τους, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να απορροφήσουν αλάτι ή χλώριο.

Παγάκια aloe vera για το κάψιμο

Μην υποτιμάς την δύναμη της φύσης. Η Αλόη, εκτός από ένα εντυπωσιακό φυτό είναι και θαυματουργό. Ο χυμός που κρύβεται στα τοιχώματα των φύλλων του, είναι ικανός να θεραπεύσει τα καψίματα από τον ήλιο αλλά και να αναπλάσει την επιδερμίδα. Πέρα από αυτό, η aloe vera, μπορεί επίσης να απομακρύνει πιθανούς ερεθισμούς από τον ήλιο αλλά και να δροσίσει την επιδερμίδα. Γι’ αυτό έχε πάντα στην τσάντα σου, κάποιο προϊόν βασικό συστατικό του οποίου είναι η αλόη: Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας παγάκια από aloe vera! Θα σας ανακουφίσουν!

Και μην ξεχνάτε! Πάντα, μα πάντα, αυτοσχέδιο τασάκι για την παραλία! 

Δεν είναι κρίμα που πηγαίνουμε στην παραλία και καθόμαστε σε ένα χαλί από γόπες; Ξεχασμένες γόπες παρακαλώ! Οπότε είναι λογικό να σας το υπενθυμίζουμε συνέχεια! Για τα πλαστικά καπάκια και καλαμάκια θα μιλήσουμε άλλη φορά… ή μήπως όχι;

The post 6+1 tips που ίσως δεν γνώριζες για την παραλία appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα