«Θα με ενδιέφερε η τηλεόραση, αλλά υπό προϋποθέσεις»

15:19 22/12/2011 - Πηγή: Myself

Σε μια συνέντευξη πραγματικά απολαυστική, η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει στο περιοδικό LIFE&STYLE πώς είναι η ζωή μιας αληθινής σταρ η οποία είναι ταυτόχρονα μητέρα, σύζυγος και γυναίκα.

Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται ως DeVa Queen, εντυπωσιάζοντας πραγματικά, τόσο με τις μεταμορφώσεις όσο και με τις δηλώσεις της. Απλή αλλά λαμπερή, η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν έγινε πρώτη φορά μητέρα: «Η μητρότητα σε αλλάζει ουσιαστικά, καθώς το “εγώ” σου μπαίνει σε άλλη τροχιά

και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά σου. Δεν θα την άλλαζα με κανέναν και για τίποτα στον κόσμο, γιατί μου χάρισε μεγαλειώδη αισθήματα». 

Η Δέσποινα Βανδή παραδέχεται πως βρίσκεται σε ετοιμασίες για να ανεβάσει ένα μιούζικαλ, σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα, μέσα στο 2012, μιλάει όμως και για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την τηλεοπτική παρουσίαση: «Θα με ενδιέφερε η τηλεόραση, αλλά υπό προϋποθέσεις. Προς το παρόν, δεν βλέπω τα πράγματα να εξελίσσονται και τόσο καλά εκεί, καθώς οι παραγωγές μειώνονται και το αποτέλεσμα που βγαίνει δεν είναι και τόσο δελεαστικό». 

Η DeVa δηλώνει επίσης πως είναι ακόμα ερωτευμένη με το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, και τονίζει πως σε μια σχέση είναι σημαντικό ο ένας να συνεχίζει να διεκδικεί τον άλλο, ενώ αποκαλύπτει: «Το δεδομένο είναι αυτό που σκοτώνει έναν έρωτα, όσο κι ένα γάμο». 

Περισσότερα στο περιοδικό LIFE&STYLE που κυκλοφορεί.

Δέσποινα ΒανδήΝτέμης ΝικολαΐδηςΑλέξανδρος ΡήγαςΗ Δέσποινα Βανδή γίνεται η «DeVa Queen» στο εξώφυλλο του περιοδικού LIFE&STYLE και μιλάει για όλα.CelebrityyesnoyesnoΔέσποινα Βανδή
Keywords
Τυχαία Θέματα