Σήμερα ο ελληνικός τελικός

16:31 12/3/2012 - Πηγή: Myself

Απόψε, στις 22.00, στο εμπορικό κέντρο «River West» θα γίνει η ζωντανή παρουσίαση και η διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Φραντζεσκάκης και ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1 και από το web TV της ΕΡΤ

στη διεύθυνση www.ert.gr/webtv.

Τα τέσσερα τραγούδια τα οποία πρόκειται να παρουσιαστούν live σήμερα είναι με σειρά εμφάνισης: «Baby I’m Yours» (Ερμηνεύει: Dora, Μουσική: Ηλίας Πανταζόπουλος, Franc, Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης), «Killer Bee» (Ερμηνεύει: Cassiopeia, Μουσική: Χρήστος Δάντης, Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας), «Νo Parking» (Ερμηνεύουν: Velvet Fire, Μουσική- Στίχοι: George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας), «Aphrodisiac» (Ερμηνεύει: Ελευθερία Ελευθερίου, Μουσική: Δημήτρης Στάσσος, Στίχοι: Mikaela Stenstrom, Dajana Loof).  

Παράλληλα θα έχουμε και την ευκαιρία να δούμε τα τραγούδια που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο, τη Γαλλία και τη Βουλγαρία που σημαίνει ότι επί σκηνής θα δούμε την Ήβη Αδάμου, την Anguun και τη Sofi Marinova. Το αποψινό σόου ολοκληρώνεται με εμφανίσεις από τον Λούκα Γιώρκα, τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Χρήστο Π. 

Η ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57π Διαγωνισμό της Eurovision θα γίνει κατόπιν συμψηφισμού της ψηφοφορίας του κοινού και των κριτών σε ποσοστό (50-50). Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει με αποστολή γραπτού μηνύματος ή τηλεφωνικά.   

 

57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιούeurovisionτελικός Eurovision ΕλλάδαςΛίγες ώρες απέμειναν μέχρι την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoEurovision
Keywords
Τυχαία Θέματα