«Σε μια περίοδο τόσο ζορισμένη, νιώθεις τυχερός αν έχεις δουλειά»

15:25 30/3/2012 - Πηγή: Myself

Αυτή την εποχή η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Αμάρτημα της Μητρός μου» όπου υποδύεται μία λαϊκή κομμώτρια από τα Πετράλωνα που ερωτεύεται έναν πλούσιο από την Εκάλη. Σχολιάζοντας τον «ακαριαίο έρωτα» η ηθοποιός λέει: «Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, ανάλογα με το χαρακτήρα του καθενός. Αν η ζωή ήταν μονόδρομος, ή είχε μόνο μια εκδοχή για όλους μας, δεν θα είχε πλάκα να τη ζούμε. Προσωπικά, έρωτας με την πρώτη ματιά δεν μου έχει τύχει. Με δύο, ναι.»

Η ηθοποιός δεν κρύβει πως νοιώθει τυχερή που αυτή την εποχή έχει δουλειά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε μια περίοδο τόσο ζορισμένη,

νιώθεις τυχερός αν έχεις δουλειά.»

Σχολιάζοντας τις επαναλήψεις σίριαλ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν η Ρένια Λουιζίδου λέει: «Με τόσες επαναλήψεις του “Καφέ της Χαράς”, δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Βέβαια, αν με ρωτούσατε πριν από δυο χρόνια, θα σας έλεγα ότι φοβάμαι μη βαρεθεί να μας βλέπει ο κόσμος. Αλλά, βλέποντας τα νούμερα που κάνουν οι επαναλήψεις, το παίρνω πίσω.» Επίσης αναφέρεται και στα ποσά που λαμβάνει ως δικαιώματα για τις συγκεκριμένες επαναλήψεις: Υπάρχει ένας φορέας για τα δικαιώματά μας. Μιλάμε για πολύ μικρά ποσά. Σήμερα, σε επίπεδο δικαιωμάτων είμαστε δύο χρόνια πίσω· πληρωνόμαστε για τα επεισόδια που προβάλλονταν το 2010.»

Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει επίσης πως δεν θα ήθελε ο γιος της να ακολουθήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν ήταν απολύτως σίγουρος, δεν θα μπορούσα να τον σταματήσω. Αλλά δεν θα το προτιμούσα. Πέρα από το ότι είναι μια δουλειά με δυσκολίες και προβλήματα, είναι καλό τα παιδιά να βρίσκουν το δικό τους δρόμο, χωρίς να επηρεάζονται από την πορεία των γονιών τους.»

 

Περισσότερα στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» που κυκλοφορεί

Ρένια ΛουιζίδουΗ Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει πως δεν θέλει ο 12χρονος γιος της να γίνει ηθοποιός και άλλα πολλά στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΡένια Λουιζίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα