«Περιμένω τον μεγάλο έρωτα»

00:29 24/2/2012 - Πηγή: Myself

«Είμαι σε απίστευτο τρέξιμο, αλλά μου αρέσει πολύ.» εξομολογείται στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» ο Κώστας Μαρτάκης και συνεχίζει μιλώντας για το πρόγραμμά του: «Σε λίγες ημέρες ξεκινάμε στο θέατρο “Βεάκη” το «Rent», ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζομαι στην “Πύλη Αξιού” στη Θεσσαλονίκη με την Πάολα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Θα ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη με τη βραδινή πτήση μετά την παράσταση και θα επιστρέφω το επόμενο μεσημέρι. Τα πάω καλά με την... υπερκόπωση· έχω ήδη περάσει δύο στη ζωή μου. Την πρώτη όταν έκανα αθλητισμό και την άλλη όταν διαγωνιζόμουν για τη Eurovision και είχα γυρίσει όλη την Ελλάδα για το promo tour.» 

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει και τα συναισθήματά του όταν σβήνουν τα φώτα της σκηνής: «Δεν είμαι άνθρωπος του “φαίνεσθαι”· να περνάω καλά στη σκηνή και πίσω από αυτή να πέφτω στην κατάθλιψη. Το ίδιο... τρελοκομείο είμαι και εκτός σκηνής. Το τραγούδι με ολοκληρώνει 150%. Είναι η ζωή μου, δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο. Όταν είμαι στη σκηνή, νιώθω ότι ικανοποιώ όλες τις ανάγκες μου. Την πείνα, το σεξ, τον ύπνο... Αλλά και όλα τα συναισθήματα. Το χαμόγελο, αλλά και τη λύπη.»

Ο Κώστας Μαρτάκης δηλώνει επίσης συγκλονισμένος για το χαμό της Whitney Houston ενώ μιλώντας για τον μεγάλο έρωτα αναφέρει: «Τον περιμένω, αλλά γι’ αυτόν το μήνα δεν θα μπορέσω! Έχω πρόβες, μαγαζί, τρέξιμο... Αν με ακούει ο Θεός, μη μου τον φέρει το Φεβρουάριο, αλλά λίγο πιο μετά. Αυτό, βέβαια, δεν το ελέγχεις. Κάποια στιγμή, θα σου έρθει και θα είναι κατακέφαλα!»

Επειδή είναι πιθανό ορισμένες αναγνώστριες να θέλουν να μάθουν τι κοιτάει πρώτα σε μία γυναίκα ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πως: «Η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο που σε κεντρίζει σε μία γυναίκα. Τη “σκανάρω” από πάνω μέχρι κάτω. Ακολουθεί ο χαρακτήρας, αυτός που θα σε κάνει να μείνεις μαζί της για πολλά χρόνια.»

Στα σχέδιά του είναι και η δημιουργία μίας οικογένειας ενώ δηλώνει πως όταν θα αποκτήσει παιδιά θα χαράξει με τη μορφή tattoo τα ονόματά τους στην πλάτη του. 

Κώστας ΜαρτάκηςRentΠύλη ΑξιούΟ Κώστας Μαρτάκης πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Rent» και αποκαλύπτει πως περιμένει τον μεγάλο έρωτα αρκεί εκείνος να έρθει μετά τον Φεβρουάριο!CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΚώστας Μαρτάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Myself