«Μου λείπει ένας μεγάλος έρωτας»

16:22 15/12/2011 - Πηγή: Myself

Η επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή «Μίλα» έφερε για μια ακόμα φορά τη Σοφία Βόσσου στο προσκήνιο. Η ίδια αποκαλύπτει πως δέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση γιατί της άρεσε πολύ το concept της εκπομπής και η συνεργασία με τις υπόλοιπες κυρίες. Σχολιάζοντας την απουσία της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, αναφέρει: «Δεν μου έλειψε ποτέ η τηλεόραση. Η ζωή κάνει κύκλους, και επειδή εγώ έχω περάσει από πολλά πράγματα, ποτέ δεν λειτούργησαν αθροιστικά πάνω μου. Θα ήμουν πολύ στενοχωρημένη αν δεν είχα την υγεία μου, αν δεν μπορούσα να χαμογελάσω. Πάντα είχα προτεραιότητα τη ζωή μου. Η ζωή είναι πολύ σημαντική».

Η τραγουδίστρια δεν κρύβει πως έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή της: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή μου – και ψυχολογικά και συναισθηματικά και υλικά. Βρέθηκα ξαφνικά από τα πολύ ψηλά στα τάρταρα με μια σφαλιάρα! Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση, όμως». Μπορεί να έχει κάνει ένα γάμο, δεν επιχείρησε όμως μέχρι στιγμής να κάνει δεύτερο και, σχολιάζοντας αυτή της την απόφαση, αναφέρει: «Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις, αλλά δεν το θέλησα. Από την άλλη, δεν αποκλείω τίποτα. Μπορεί αύριο μεθαύριο να δω έναν άνδρα και να πω: “Θέλω να τον παντρευτώ!”. Έχω ζήσει, όμως, πολλούς και δυνατούς έρωτες και είμαι ευτυχισμένη που τους βίωσα. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος χωρίς έρωτα είναι τελειωμένος!». Αυτή τη στιγμή, από τη ζωή της Σοφίας Βόσσου μπορεί να λείπει ένας μεγάλος έρωτας, όμως ποτέ δεν τον έψαχνε, καθώς θεωρεί ότι ο έρωτας έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα. Μιλώντας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η τραγουδίστρια αναφέρει πως έχει πολύ καιρό να επικοινωνήσει μαζί του, επειδή εκείνος το επέλεξε. Όμως, στέλνει και ένα μήνυμα, λέγοντας: «Εύχομαι να είναι καλά και, κάποια στιγμή, να πάρει τηλέφωνο».

 

Σοφία ΒόσσουΜίλαΗ Σοφία Βόσσου μιλάει από καρδιάς στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για τις μεγάλες δυσκολίες της ζωής της και τον έρωτα.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΣοφία Βόσσου
Keywords
Τυχαία Θέματα