Κλεμμένο το «Ai Se Eu Te Pego»;

18:34 27/3/2012 - Πηγή: Myself

Το hit «Ai Se Eu Te Pego» είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα δημιουργία επτά κοριτσιών από την Βραζιλία. Το τραγούδι δημιουργήθηκε το 2008 όταν οι επτά φίλες πείραζαν ένα μέλος της παρέας τους επειδή φλέρταρε με έναν από τους ξεναγούς τους κατά την διάρκεια εκδρομής τους στην Disneyland. Το τραγούδι άρεσε πολύ σε όσους το άκουγαν και ηχογραφήθηκε κρυφά από μια Βραζιλιάνα τραγουδίστρια την Sharon Acioly η οποία διέμενε εκείνη την εποχή στο ίδιο ξενοδοχείο.

Η εν λόγο τραγουδίστρια

αργότερα ήρθε σε κρυφή συνεργασία με τέσσερα από τα κορίτσια της παρέας. Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ηχογράφησε το τραγούδι με την υποστήριξη του Michel Teló. Οι υπόλοιπες τρεις κοπέλες κατέθεσαν αγωγή κατά του τραγουδιστή κάτι το οποίο οδήγησε στο πάγωμα των περιουσιακών του στοιχείων. Αν η απόφαση βγει υπέρ των τριών κοριτσιών ο Michel θα πρέπει να μοιραστεί τα κέρδη του τραγουδιού μαζί τους και με το παραπάνω.

Michel TelóΣύμφωνα με δημοσιεύματα η μουσική επιτυχία του Michel Teló είναι δημιούργημα επτά κοριτσιών από τη Βραζιλία.CelebrityyesnononoMichel Teló
Keywords
Τυχαία Θέματα