Καθαρό πρόσωπο...

00:39 29/2/2012 - Πηγή: Myself

Oι περισσότερες από εσάς μου στέλνετε ερωτήσεις για τα σούπερ εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας που κυκλοφορούν στην αγορά. Όμως πολύ λίγες ασχολείστε με το σωστό ντεμακιγιάζ. Και όμως είναι το «κλειδί» για να δείχνει το πρόσωπό μας καθαρό και νεανικό, κάθε πρωί.

Μην κάνετε σαν παιδιά 

Γνωρίζω γυναίκες που καθαρίζουν την επιδερμίδα τους με παιδικά μαντηλάκια! Η επιδερμίδα των παιδιών, ωστόσο, δεν είναι καλυμμένη με μακιγιάζ, εμπλουτισμένο με συστατικά μεγάλης σταθερότητας, που κάνουν το ντεμακιγιάζ δύσκολη υπόθεση.

Προχωρήστε σταθερά 

Η διαδικασία του

ντεμακιγιάζ πρέπει να είναι απαλή και να μην αφήνει την επιδερμίδα αφυδατωμένη ή ερεθισμένη. Οι σωστές κινήσεις: 

1. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στα δάχτυλα και κάντε απαλό μασάζ στα βλέφαρα, τα φρύδια, τα χείλη και σε ολόκληρο το πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο μαλακώνει η επιδερμίδα και διαλύεται σιγά σιγά το μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται να τρίβετε βίαια το πρόσωπό σας. 

2. Πάρτε έναν επίπεδο βαμβακερό δίσκο (αυτοί που είναι σαν μπάλες δεν έχουν σωστή εφαρμογή) και ρίξτε ελάχιστο λάδι καθαρισμού. 

3. Περάστε με το βαμβάκι όλα τα σημεία. 

SOS: Είναι σημαντικό οι κινήσεις που θα κάνετε σε αυτήν τη φάση στο βαμβάκι να ακολουθούν μία κατεύθυνση.

Προσοχή στα μάτια 

Όταν έχετε να αφαιρέσετε αδιάβροχη μάσκαρα, χρησιμοποιήστε απαραίτητα ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με προδιαγραφές για αδιάβροχο ή πολύ σταθερό μακιγιάζ. Οι σωστές κινήσεις: 

1. Βάλτε στο ειδικό βαμβάκι αρκετή ποσότητα από το προϊόν ντεμακιγιάζ και πιέστε απαλά τις βλεφαρίδες σας για μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να μουλιάσει η μάσκαρα. 

2. Στη συνέχεια, πιέζοντας ελαφρά, σύρετε το βαμβάκι προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών. 

SOS: Με αυτήν την τεχνική αφαιρείτε και τα πολύ σταθερά κραγιόν.

Η τελική φάση 

Μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ πλένετε το πρόσωπό σας με ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού ή αφρίζον τζελ. Οι σωστές κινήσεις: 

1. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό και σκουπίζετε την επιδερμίδα με ένα νωπό ύφασμα. 

2. Ολοκληρώνετε πάντα με μία πολύ καλή ενυδατική κρέμα.

ντεμακιγιάζομορφιάtips Ομορφιάςπρόσωποκαθαρισμός...μακιγιάζ δεν φοβάται. Ειδικά εάν γνωρίζετε τα μυστικά του σωστού ντεμακιγιάζ και χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα φροντίδας!TipsyesnoΑπό το Preventionnono
Keywords
Τυχαία Θέματα